Több mint 10 év tapasztalattal a hajhelyreállításban!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kérjük iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülni tudjon a legújabb hajbeültetési akciókról, kedvezményekről vagy hírekről. Emailcímét bizalmasan kezeljük és harmadik félnek nem adjuk ki.

Íratkozzon fel hírlevelünkre

The reservation has been send, we will contact you soon!

Hajátültetés – hajbeültetés Budapesten

A hajhullásnak számos oka lehet, de leginkább öröklött tényezők határozzák meg. A hajhullás problémája mindkét nem számára óriási gondot okoz. Az egyetlen hatékony módszert a hajátültetés lehetősége jelentheti, ami most már Budapesten is elérhető.

Hajátültetés - Hajbeültetés Budapesten

Egy olyan társadalomban, ahol a dús, hosszú haj mindig is a szépség, az egészség és a fiatalság jelképe volt, hajunk elvesztése óriási traumával válik egyenlővé. Napjainkban a reklámok álomszép, csillogó világa, a gyönyörű, ragyogó hajkoronák ideálképet sulykolnak belénk, gyakran ezzel hatalmas nyomást gyakorolva, jelentős pszichés károkat okozva döntik romba az ember önbecsülését.

Egyes hajhullás elleni készítmények, gyógyszerek megoldást kínálhatnak a problémánkra, azonban a szomorú valóság az, hogy ezek csak ideiglenesen, vagy egyáltalán nem hatnak. A hajbeültetés modern lehetőségei végleges megoldást jelentenek a hajhullással küszködő emberek számára.

Hajátültetés - Hajbeültetés Budapesten

A beavatkozást mindig egy személyes konzultáció előzi meg, amikor is a páciens egyéni állapota, a beavatkozás lehetőségei, valamint a hajvesztés stádiuma kerül pontos megállapításra egy hajgyógyász szakember által. Pácienseinknek elég időt biztosítunk ahhoz, hogy feltegyék esetlegesen felmerült kérdéseiket és pontosan megértsék a beavatkozás folyamatát.

Ezt követően az orvos megtervezi az új hajvonalat, előrevetítvén a várható eredményt. Természetesen az új hajvonal felrajzolása is a pácienssel együtt zajlik. A hajátültetést szükségszerűen megelőző teendők után kezdetét veheti az eljárás. A beavatkozás különböző hajátültetési módszerekkel lehetséges, köztük a FUE és FUE2 technikákkal.

YouTube előnézeti kép

A beavatkozást és a gyógyulási időt követően az új hajhagymák új, egészséges hajszálakat termelnek. Magyarországi klinikánk hajgyógyászai rengeteg sikeres hajbeültetésen vannak túl pácienseink legnagyobb megelégedésére. A jelenlegi legmodernebb és legfejlettebb hajátültetési technikákat használjuk, a beavatkozás fájdalommentes, a gyógyulási idő rendkívül gyors, és az eljárás nem hagy maradandó sebeket és hegeket. A változások és újdonságok figyelemmel tartása mellett, hajspecialistáink kifejlesztették a jelenleg leghatékonyabbnak számító SHE (Single Hair Extraction) hajbeültetési módszert, amitől a visszanyert haj még természetesebbé válik.

Tegye fel kérdéseit egy személyes konzultáció keretei között! Klinikánk munkatársai Magyarországon, Budapesten készségesen állnak rendelkezésére. Ha megelégelte, hogy megkeseríti mindennapjait hajhullási problémája, lépjen kapcsolatba velünk, kérjen időpontot még ma egy személyes konzultációra!

FacebookTwitterGoogle+Share

Konzultáció

+36-30/265-7191

Szemöldök beültetés

Aktuális akció!

HIMG hajbeültetési akció

HIMG Klinika orvosai és munkatársai

HIMG munkatársai, orvosai

HIMG Facebook