Több mint 10 év tapasztalattal a hajhelyreállításban!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kérjük iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülni tudjon a legújabb hajbeültetési akciókról, kedvezményekről vagy hírekről. Emailcímét bizalmasan kezeljük és harmadik félnek nem adjuk ki.

Íratkozzon fel hírlevelünkre

The reservation has been send, we will contact you soon!

Hajátültetés nők esetében

 

Manapság állandóan nyomja a vállunkat a teher, hogy megjelenésünk hibátlan, tökéletes legyen. A hajhullás különösen nőknél a depresszió melegágya lehet, mely mellett járulékos tünetként rohamosan a mélybe zuhanhat az önbizalmuk is. Ekkor merülhet fel megoldásként a hajátültetés nők esetében.

A férfiak a hajhullást általában nyíltan vállalják, a nőknél viszont tabu témát képvisel ez a probléma, hiszen nem mernek beszélni róla a kifejezetten kellemetlen visszajelzésektől való félelem miatt, mert szépségük alapvető tartozéka a ragyogóan dús, egészséges hajkorona. Az első keserű tapasztalatok után rögtön borúsan tekintenek a világra. A nőknél a hajhullás kialakulásának több olyan faktora lehetséges, amelyek szerepet játszhatnak a kialakulásban, ilyenek például az örökletes vagy hormonális problémák, esetleg fogyókúra vagy akár a stressz.

Hajátültetés Nők Esetében

Hajátültetés-Hajbeültetés-Hajtranszplantáció Nők Esetében

. Vajon milyen megoldás segíthet a nőknek a hajhullás problémájának megoldásában? Ha a hajhullás nem szűnik, érdemes kipróbálni a hajnövekedést serkentő szereket, viszont ezek a különböző gyártók által forgalmazott gyógyhatású készítmények nem mindig eredményezik a kívánt hatást. Sokan egyedül érzik magukat a gondjukkal, mikor a hajuk ritkulni kezd. Fontos tudnunk, hogy manapság a hajhullás egy meglehetősen gyakori probléma, amely rengeteg nőt érint. A legmodernebb és leghatékonyabb megoldást a különféle hajbeültetési technikák jelentik, melyekkel a lehető legtermészetesebb hatás érhető el. Amint visszanyeri tündöklő hajkoronáját, a hajhullási problémái megszűnésével gátlásai is elillannak, újra gondtalan, boldog és sikeres életet élhet. Klinikánk szakemberei igyekeznek minél többet kihozni az egyén adta lehetőségekből egy hajtranszplantációs beavatkozás alkalmával. Jelenleg a hajtranszplantációs beavatkozások még meglehetősen ritkának számítanak a nőknél, a hajbeültetésen átesett páciensek csupán 5-15 százaléka nő. Ezt a megoldást viszont a végleges és természetes eredményei miatt – melyek természetesen magukért beszélnek – egyre több női beteg is választja.

Hajátültetés Nők Esetében

Hajátültetés-Hajbeültetés-Hajtranszplantáció Nők Esetében

Nők esetében a hajgondok körülbelül 30-40 éves korukban jelentkeznek, először a haj elvékonyodása, később fokozódó hajhullás tapasztalható. A hölgyek olyan szempontból szerencsésebbek, hogy náluk a hajhullás sosem eredményezi összefüggő kopasz területek, vagy teljes kopaszság kialakulását. Így a beavatkozás végeredményeképpen gyakorlatilag garantált a sűrű, dús és tartós hajkorona. A hajtranszplantációs eljárás nők körében fokozott odafigyelést és körültekintést igényel, hiszen gyakran a haj vékonyabb, a szövetek finomabbak és puhábbak, így minden esetben tapasztalt sebésszel végeztetjük el a beavatkozást.

A hajbeültetés előnye, hogy nem marad látható nyoma: nem éktelenkednek hegek és varratok a beavatkozás után, valamint a regenerációs időszak is rendkívül gyors, így gyorsan visszatérhet a hétköznapi teendőihez. Ha bármilyen kérdése merült fel a hajtranszplantációs technikákat illetően, keresse klinikánk munkatársait az elérhetőségeink bármelyikén, készséggel állunk az Ön rendelkezésére.

YouTube előnézeti kép

A transzplantált haj, a kopasz, vagy ritka fejbőr minden területét maximálisan befedi, így végre megszabadulhat a hajhullás indukálta önbizalomhiánytól!

FacebookTwitterGoogle+Share

Konzultáció

+36-30/214-3000

Szemöldök beültetés

Aktuális akció!

HIMG hajbeültetési akció

HIMG Klinika orvosai és munkatársai

HIMG munkatársai, orvosai

HIMG Facebook

Ezt látta már?
enb-becy-hajbeultetese-12-feliratos

ÉNB Bécy Hajbeültetése