Több mint 10 év tapasztalattal a hajhelyreállításban!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kérjük iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülni tudjon a legújabb hajbeültetési akciókról, kedvezményekről vagy hírekről. Emailcímét bizalmasan kezeljük és harmadik félnek nem adjuk ki.

Íratkozzon fel hírlevelünkre

The reservation has been send, we will contact you soon!

Hajbeültetés

A kopaszodás során megmaradt egészséges hajállomány

A hajbeültetésről röviden

A hajbeültetés lehetősége azon alapul, hogy a hajvesztés során ritkán fordul elő a teljes hajállomány kihullása. A frizura elvesztését ugyanis rendszerint a tesztoszteron egyik változata, a DHT hormon okozza, melyekkel szemben a fej oldalsó és hátsó részén található haj szerencsére ellenálló. A hajbeültetés során az itt található hajszálak egy részét, a hajátültetési módszertől függően különböző follikuláris egységenként telepítik át a megritkult, illetve teljesen kopasszá vált fejterületre.

A hajbeültetés – saját haj átültetése – viszonylag modern plasztikai sebészeti beavatkozásnak számít, ennek ellenére a kezdeti módszereket a színvonalas intézményeknél ma már szinte egyáltalán nem alkalmazzák. Hajtranszplantációs klinikánkon a legújabb, FUE, FUE Safe System és SHE hajátültetési módszerekkel végezzük a beavatkozásokat.

fejbőr keresztmetszete a hajbeültetéshez használható follikuláris egységekkel

Mindent megteszünk, hogy ügyfeleink számára a leggyorsabb minőségi kiszolgálást nyújtsuk, vásárlási igényeiktől függetlenül! Kérem hívjon minket a +36-30/214-3000 telefonszámon, vagy írjon nekünk az alábbi email címen: himgeurope@yahoo.com

vonal

 A módszerekről

A Magyarországon található nívósabb hajbeültetési klinikák nem csak a nemzetközileg elfogadott hajbeültetési módszert FUE alkalmazzák, hanem hozzáteszik saját egyéni fejlesztéseiket is a lehető legjobb hajbeültetési eredményért.

Az alap FUE módszer

Hajbeültetés a HIMG Klinikán

Mindenképpen forradalmi áttörést jelentett a hajbeültetésben, szemben a csíkkivételes technikákkal. Lehetőség nyílott egy elfogadható minőségi munkára. Igaz hajszálankénti hajkivételnek hívják Magyarországon, pedig az angol rövidítése is azt jelenti, hogy egységekben történő hajkinyerés (2-3-4 vagy több hajszál kinyerése). A módszer lényege, hogy egy 1,0-1,2mm es kőrtű segítségével a hajszálcsoportokat körbevágják, majd ezeket a hajszálakat tartalmazó graftokat egy ugyan ekkora lyukat ejtve beültetik a fogadó (kopaszodó) területre.

FUE hajbeültetésFUE hajbeültetés

A FUE Hajbeültetés Hátránya

Bár erről nem igazán szoktak beszélni, de a korrektség megkívánja, hogy mindenki tisztán lássa, miért is nem tökéletes a módszer. A hátrányát két részre bonthatjuk kivételre és beültetésre. A képeken jól látszik a FUE hajbeültetés nyomokat hagy, sokan azt állítják, hogy ez a sebgyógyulástól és bőrtípustól függ, de valójában mindenkinél egységesen megfigyelhető a donor terület erőteljes megritkulása a FUE beavatkozás után.

FUE hajbeültetés hátrányaFUE hajbeültetés hátránya

FUE Összefoglalva:

A vastag tűvel nem csak, hogy indokolatlanul nagy bőrszövetet vágnak ki a hajszálak körül, de megsértik a mellette szorosan található további hajszálcsoportokat, ezzel is ritkítva a donor területen található hajszálakat.

Vegyünk csak egy egyszerű példát és nézzük meg barátunk , ismerősünk fejbőrét! Szabad szemmel is jól látható, hogy a donor területen a hajszálcsoportok közelebb mint 1 mm helyezkednek el, ezért egy FUE tűvel óvhatatlan, hogy ne sértsük meg a mellett lévő hajszálakat, különösen ott ahol szorosan helyezkednek el a hajszálcsoportok.

Így ennél a módszernél értékes hajszálakat veszítünk el, amelyek amúgy is szűkösen áll rendelkezésünkre.

A beültetés során a probléma ott keletkezik, hogy a vastag tű nagy bőrszövetet vág ki a hajszálak körül, mellyel nem lehet túl sűrűre ültetni a hajszálcsoportokat hiszen a felesleges bőrszövet a hajszálak közé akad. Fontos megemlíteni, hogy egy hajsűrűsítésnél sem praktikus a módszer, hiszen ott már eleve közel találjuk a hajszálakat, és a már meglévő hajszálak közé csakis vékony tűvel lehetséges ültetni, így biztosan nem sértjük meg implantáció során a szomszédos hajszálakat.

Tanulmányunkat több éves FUE hajbeültetési tapasztalat alapján állítottuk össze. Nem azt állítjuk, hogy a módszer rossz v. alkalmatlan hajbeültetésre, hanem, hogy mára már sokkal finomabb módszerek léteznek hajbeültetésre (FUE Safe System, SHE).

Klinikánk a számos modern módszer mellett a FUE módszert a mai napig alkalmazza, mivel egy viszonylag olcsó beavatkozásról van szó és az eredmény is elfogadható, de a fent említett korlátokat minden kedves ügyfélnek ismernie kell, mielőtt döntést hoz, hogy melyik módszert válassza.

Mindent megteszünk, hogy ügyfeleink számára a leggyorsabb minőségi kiszolgálást nyújtsuk, vásárlási igényeiktől függetlenül! Kérem hívjon minket a +36-30/214-3000 telefonszámon, vagy írjon nekünk az alábbi email címen: himgeurope@yahoo.com

vonal

FUE 2 – FUE Safe System

Ebben az esetben már az alap FUE módszer egy fejlettebb változatáról beszélünk, a technika lényege, hogy a megszokott kézi kivétel helyett egy gépi kivételt alkalmazunk a hajszálak kinyerésénél. Ez főleg a beavatkozást végző orvos munkáját könnyítheti meg, de nem minden esetben. Bár kevesen beszélnek erről, de a kivétel ugyan olyan fontos része egy beavatkozásnak mint a beültetés. Maga a módszer összességében megegyezik az alap FUE technikával (tű méret, hibaszázalék). Bár ezzel a módszerrel az eredmény nem lesz tökéletes, de megfelelő ár/érték arányú eredményt lehet elérni. Ugyanakkor fontos megemlíteni, hogy úgy, mint az alap FUE módszer esetében apró lyukakat, foltokat hagy a tarkón mellyel jelentősen ritkítja a donorterületet.

FUE Safe System hajbeültetés
FUE Safe System hajbeültetésFUE Safe System hajbeültetés

vonal

AZ S.H.E. – SINGLE HAIR EXTRACTION MÓDSZER

A HIMG Klinka 2013-ban elnyerte az ÉV terméke díjat szolgáltatás kategóriában az S.H.E. hajbeültetési módszerrel.

FUE Safe SystemFUE Safe SystemFUE Safe System

A HIMG Hajbeültetési Klinikán, Budapesten továbbfejlesztett módszer alapját tekintve megegyezik a FUE technikával, jelentősebb eltérés az alkalmazott eszközöknél van, melyek kisebb méreteikből adódóan még észrevehetetlenebb nyomot hagynak.

A legkorszerűbb hajbeültetési eljárás. Magyarországon elsőként alkalmazzuk az Érintésmentes Módszert (Z.T.M. Zero Touch Method) és az egyedülálló, világszerte újdonságnak számító, általunk kifejlesztett, FUE alapokra épült Hajszálankénti Hajkinyerési módszerünket (S.H.E. Single Hair Extraction) mely új távlatokat nyitott meg a hajátültetés területén.

S.H.E. Hajbeültetés módszer

Hajátültetési beavatkozásunk teljesen fájdalommentes, gyors, egyszerű. Az S.H.E. módszer segítségével képesek vagyunk egy nap alatt több, mint 4500 hajszálat is átültetni.

A módszer ugyan úgy alkalmas 1-2-3-4 hajszálat tartalmazó graft kinyerésére is!

Tekintse meg videónkat, és nyerjen bepillantást a hajátültetés rejtelmeibe. A részletek megismerése során, Ön is meggyőződhet módszerünk sikerességében, mely a több éves kitartó munka eredménye.

Nem hagy nyomot sem az adó, sem a fogadó területen.

100%-ig biztosak vagyunk módszerünk eredményességében, melyet kiváló eredményeink is alátámasztanak.

Az átültetett hajszálak a beavatkozást követően pár hónap után növekedésnek indulnak. Az eredmény tökéletes megjelenést fog biztosítani ügyfeleink számára.

A hajbeültetést helyi érzéstelenítéssel 3 lépésben végezzük el, így a bevatkozás teljesen fájdalommentes.

A professzionális technikák használatával, a hajhagymák kinyerése egyszerűbbé vált. Az általunk kifejlesztett S.H.E. módszer segítségével kinyert hajszálakat nagy odafigyeléssel ültetjük be a hajhiányos, kopaszodó területekre, ezzel szinte visszaállítva az eredeti hajsűrűséget és hajvonalat.

Mindent megteszünk, hogy ügyfeleink számára a leggyorsabb minőségi kiszolgálást nyújtsuk, vásárlási igényeiktől függetlenül! Kérem hívjon minket a +36-30/214-3000 telefonszámon, vagy írjon nekünk az alábbi email címen: himgeurope@yahoo.com

Az S.H.E. erősségei:

  • a graftokat egyenként, speciális eszközök (0,5-0,8 mm-es tűk) használatával nyerjük ki a fejbőrből, mely tartalmazhat 1-2-3-4 hajszálat is.
  • a kinyerés során keletkezett apró nyílások, rövid időn belül begyógyulnak (általában 4-10 nap), nyomtalanul eltűnnek, nem maradnak sebek, hegek.
  • a beavatkozás alatt keletkező kisebb tűszúrások nyomai néhány nap alatt teljesen eltűnnek (ált. 6-12 nap).
  • mivel az eljárás során nem alkalmazunk vágást, így varrásra sincs szükség, minimális fájdalomérzet, kellemetlenség jelentkezik csupán, mely elhanyagolható, NEM keletkezik hegvonal, seb.
  • a donor- és befogadó terület maximum 1-2 hét alatt begyógyul.
  • ez a módszer teljesen fájdalommentes, kevesebb kellemetlenséggel jár, mint egy tűszúrás, az érzéstelenítést a világpiacon kapható legmodernebb eszközökkel végezzük.

S.H.E. Hajbeültetési módszer lépései


Az innovatív HIMG S.H.E. módszerünk segítségével könnyedén kinyerjük a haj (vagy szőrszál) hagymáját és fokozott precizitással ültetjük be azt, helyreállítva az Ön hajvonalát és hajsűrűségét. Így az Ön hajának kinézete természetessé válik, megfelelő lesz a sűrűsége, és újra úgy nézhet ki a hajvonala, mint fiatal korában.

Mint a képeken látható, a HIMG S.H.E módszerénél extra sűrűre lehet ültetni a hajszálakat, a lehetséges legtermészetesebb eredmény elérése végett!

Az átültetett hajszálak a beavatkozást követően garantáltan növekedésnek indulnak, így az eredmény tökéletes megjelenést fog biztosítani viselője számára.

HIMG S.H.E. Hajbeültetetési módszereHIMG S.H.E. Hajbeültetetési módszereHIMG S.H.E. Hajbeültetetési módszere

Hajbeültetés előtt

HIMG S.H.E. Hajbeültetetési módszerének folyamataHIMG S.H.E. Hajbeültetetési módszerének folyamataHIMG S.H.E. Hajbeültetetési módszerének folyamata

A műtét napján, Közvetlen az S.H.E. módszerrel történő hajbeültetés után. Jól látható a sűrűség.

HIMG S.H.E. Hajbeültetetési módszerének folyamataHIMG S.H.E. Hajbeültetetési módszerének folyamataHIMG S.H.E. Hajbeültetetési módszerének folyamata

Az S.H.E. módszerrel történő hajbeültetés után 10 hónappal. A képeken jól látható a természetes sűrűség.

HIMG S.H.E. Hajbeültetetési módszerének folyamataHIMG S.H.E. Hajbeültetetési módszerének folyamataHIMG S.H.E. Hajbeültetetési módszerének folyamata

A HIMG Zero Touch Method®


  • A HIMG módszere manapság már lehetővé teszi a lehető legminimálisabb beavatkozást a hajátültetés során. A helyi érzéstelenítés után mindössze apró tűszúrás éri csak a fejbőrt, amelyet a páciens szinte nem is érez.
  • Módszerünk nem igényel sebészeti beavatkozást, nincs öltésnyom, nincs szike, nincs altatás, se heg, se fájdalom.
  • Mint a neve is elárulja, a beavatkozás emberi érintésmentes, amely nullára csökkenti az esélyét annak, hogy a kinyert hajhagyma esetlegesen megsérüljön.
  • A hajszálak áthelyezését a legkiforrottabb, legfinomabb és legpontosabb orvosi műszerekkel végezzük. Ezek a tökéletesen megtervezett eszközök, a HIMG Extractor és a HIMG Implantáló tű biztosítják a fejbőr minimális igénybevételét.

A HIMG orvosi csapata minden ügyfél számára külön testreszabott hajbeültetést dolgoz ki, hogy az eredmények 100%-ban természetesek legyenek. Az új S.H.E.technikánk (Érintésmentes Metódus) hatékony, még többszörös nagyítás alatt sem lehet észrevenni a különbséget a beültetett és az eredeti haj között.

Mindent megteszünk, hogy ügyfeleink számára a leggyorsabb minőségi kiszolgálást nyújtsuk, vásárlási igényeiktől függetlenül! Kérem hívjon minket a +36-30/214-3000 telefonszámon, vagy írjon nekünk az alábbi email címen: himgeurope@yahoo.com

A beavatkozást megelőző vizsgálatok, konzultációk során minden ügyfél számára személyreszabott kezelési tervet állítunk fel. Az eredmény rendkívül természetes hatású lesz, az eredeti, és az átültetett haj közötti különbség észrevehetetlen.

FUE Safe SystemFUE Safe SystemFUE Safe System
vonal

A hajtranszplantációs módszerek általános összehasonlítása

A legmodernebb hajátültetési technikákat összehasonlítva megállapítható. hogy valamennyi módszerrel képesek visszaadni pacienseink természetes frizuráját. Kérdezhetik, hogy akkor miért nem csak a legfejlettebb módszert alkalmazzuk.

Jeleztük már, hogy a különböző technikával végzett hajtranszplantációs beavatkozásokhoz más-más speciális eszközöket használunk, melyek költségei nem azonosak. A korábbi módszerek elvetésével sok ember számára megnehezítenénk, hogy megfizesse a hajbeültetés árát.

Lényeges azt is figyelembe venni, hogy a klinikánkon alkalmazott hajátültetési módszerek között legrégebbi FUE technika is csak olyan, szabad szemmel alig észrevehető nyomokat hagy, hogy akár egy kicsit hosszabb frizura viselése esetén már láthatatlanná válik, tehát ebben az esetben sem kell feltétlenül a legdrágább megoldást választani.

A beavatkozások fájdalommentesek, de a hosszú évek tapasztalata megmutatta, hogy egyes Ügyfeleink számára már az érzéstelenítés is problémát okoz, így kidolgoztunk egy három lépcsős fájdalomcsillapítási módszert, melynek segítségével már szinte ezt sem érzik.

A hajbeültetés során nagyon fontos figyelembe venni, hogy a donorként szolgáló rész mekkora és milyen minőségű. Ez alapján már el tudjuk dönteni, hogy körül-belül hány hajszál átültetése lehetséges, és hogy ez mennyire képes hajasítani a kopasz területeket. Fontos, hogy a hosszú hajú páciensek engedik-e hajukat rövidre nyírni az eljárás leegyszerűsítése érdekében. Meg kell vizsgálnunk, hogy őszül-e a beteg. Ha ajánlatot szeretnénk felállítani, akkor ezekre e tényezőkre nagyon oda kell figyelnünk. Ezekre a kérdésekre a minden hajbeültetési beavatkozást megelőző, alapos hajgyógyászati vizsgálat során kapunk választ.

Látható tehát, hogy a paciensek egyedi adottságai és igényei egyaránt indokolják, hogy ne csak a legfejlettebb technikával dolgozzunk, hiszen a jelenleg használt módszerek mindegyike alkalmas arra, hogy a legkorábbi technikákhoz képest összehasonlíthatatlanul természebb frizurát varázsoljon.

S.H.E. módszer a HIMG Klinikán

Hajbeültetés férfiaknak és nőknek

A hajvesztés ritkán jelenti a hölgyeknél kopasz foltok kialakulását, ezért a hajbeültetés nőknél inkább a frizura sűrítését szolgálja.

A hölgyeknél nem a kopasz foltokat kell eltüntetni, hanem a megritkult hajállományt kell a hajbeültetéssel ismét esztétikus frizurává varázsolni.

A viselt haj hosszúsága miatt is eltérő a hajbeültetés a férfiaknál, hiszen ők gyakran az egészen rövid frizura hívei, ilyenkor inkább a SHE hajátültetés célszerű, hiszen mint fentebb írtuk, annak nyomai még ebben az esetben is észrevétlenek maradnak.

Mindent megteszünk, hogy ügyfeleink számára a leggyorsabb minőségi kiszolgálást nyújtsuk, vásárlási igényeiktől függetlenül! Kérem hívjon minket a +36-30/214-3000 telefonszámon, vagy írjon nekünk az alábbi email címen: himgeurope@yahoo.com

A hajbeültetés ára

A többféle módszerből, illetve a nők és férfiak közötti különbségekből is adódik, hogy a hajbeültetési árak minden esetben egyénre szabottak, hiszen a beavatkozás során a megmaradt hajállomány minőségét is figyelembe kell venni.

A hajbeültetés árának kiszámításához az átültetett hajszálak számát vesszük alapul, ezt viszont jelentős mértékben meghatározza a megritkult, illetve kopasz felület kiterjedtsége, ami miatt egy hajátültetés nem mindig végezhető el egy nap alatt, hanem akár 3-4 napot is igénybe vehet.

A hajvesztés mértéke, illetve a nők és férfiak hajbeültetésének különbségei mellett nem ritkák az egyedi igények sem, csak példaként említve, hogy a hölgyek gyakran nem engedik optimális rövidségűre vágatni a hajukat, ami megnehezíti a beavatkozást.

Itt érdemes megemlíteni, hogy a hajátültetéshez szükséges, ingyenes hajvizsgálat eredményeként már megközelítően pontos hajbeültetési árat tudunk mondani.

Hajbeültetés Magyarországon

A HIMG Hajbeültetési Klinika rendszeres akciókkal teszi könnyebben elérhetővé a beavatkozást.

Köztudott, hogy hazánkat rendszeresen keresik fel a kedvező árú kozmetikai és plasztikai sebészeti beavatkozások miatt külföldről. Nincs ez másként a hajbeültetésnél sem, amit Magyarországon lényegesen olcsóbban érhetnek el a gyógyturizmust igénybe vevő külföldiek.

A magyarországi hajátültetés minőségével kapcsolatban érdemes megemlíteni, hogy a HIMG Hajbeültetési Klinika a gyógyturistákon kívül rendszeresen fogad továbbképzésre érkező külföldi orvos csoportokat is, akik a budapesti intézmény specialistáinak saját fejlesztésű módszereivel is megismerkedhetnek.

A HIMG Hajbeültetési Klinikáról azt is érdemes megjegyezni, hogy a magyarországi pácienseket rendszeres akciókkal várja budapesti székhelyén.

Hajbeültetési módszereink és áraink

Hajbeültetési
módszerek
F.U.E. F.U.E. Safe System S.H.E. VIP
Akár 4000 hajszál/nap
Eredeti árak,hajszálanként 199 Ft 239 Ft 269 Ft 299 Ft
ÚJ AKCIÓS Árak, hajszálanként* 179 Ft 199 Ft 219 Ft 249 Ft
Módszer FUE hajbeültetés információ
A F.U.E. hajbeültetési módszerről bővebben itt olvashat »
FUE Safe System hajbeültetés információ
A F.U.E. Safe System hajbeültetési módszerről bővebben itt olvashat »
Az S.H.E. hajbeültetési módszer részletes bemutatásához » VIP kezelés részletes bemutatásához»
AZ ÉV TERMÉKE DÍJ 2013
Díjnyertes S.H.E. beültetési módszer, az Év Szolgáltatása 2013-ban a GFK 2000 főn végzett kutatása alapján!

* a feltüntetett árak már kedvezményes árak

Az idejét múlt hajbeültetési módszerekkel ellentétben nem vágjuk fel a fejbőrt, tehát nem keletkeznek az esztétikai hatást roncsoló sebek és hegek, a hajszálakat egyesével vesszük ki a donor területről és ültetjük be a helyreállítandó területekre. Nem marad semmiféle nyom azon a területen sem, ahonnan kiemeljük a donor hajszálakat, hiszen ezek a follikuláris egységek hajszálvékonyak.

A hajbeültetés előtt és után készült képeket elnézve látható, hogy a beavatkozás eredményeképpen teljesen természetes hatás érhető el, így környezete számára észrevehetetlen lesz, hogy Ön hajbeültetésen esett át.

Hajbeültetés férfiaknak és nőknek Budapesten

További Hajbeültetési eredményekért kattintson a képre.

Bizalmi és Etikai Szempontok

Magas minőségi követelményeket állítottuk munkánk középpontjába, melynek során az etikai szempontokra is kiemelt figyelmet szentelünk. A tudomásunkra jutott információkat, képanyagokat bizalmasan kezeljük. A képek referencia anyagként történő felhasználása csak is kizárólag az ügyfelünk beleegyezése mellett történhet. Munkatársaink számára ügyfeleink igényei maximális figyelembevétele magától értendő. Fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleink jól érezzék magukat magas minőségi szolgáltatás mellett.

Szeretné megtudni, hogyan zajlik egy hajbeültetési nap? Kattintson ide.

Videónkhoz kattintson ide.

Mindent megteszünk, hogy ügyfeleink számára a leggyorsabb minőségi kiszolgálást nyújtsuk, vásárlási igényeiktől függetlenül! Kérem hívjon minket a +36-30/214-3000 telefonszámon, vagy írjon nekünk az alábbi email címen: himgeurope@yahoo.com

2014. májusában megnyílt a HIMG Klinika legújabb intézménye a XIII. kerület szívében. A Klinika a legmodernebb előírásoknak megfelelően nemzetközi standardok figyelembe vétele mellett épült. Több, mint 500 négyzetméteren 3 sebészeti kezelő és 1 nagy műtő várja a pácienseket. Így az intézmény az ország legnagyobb és legmodernebb hajtranszplantációs központjává vált. A modern épület és eszközpark lehetővé teszi, hogy a legszebb környezetben a legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki a hozzánk látogató ügyfeleinket.


FacebookTwitterGoogle+Share

Konzultáció

+36-30/214-3000

Szemöldök beültetés

Aktuális akció!

HIMG hajbeültetési akció

HIMG Klinika orvosai és munkatársai

HIMG munkatársai, orvosai

HIMG Facebook

Ezt látta már?
enb-becy-hajbeultetese-12-feliratos

ÉNB Bécy Hajbeültetése