Bajor Imre hajbeültetése

Bajor Imre (†) hajbeültetése során egy nap alatt több mint 4.000 hajszálat sikerült átültetni a HIMG Hajklinikán speciális hajtranszplantációs módszerünkkel. A színész – humorista végig jól viselte a beavatkozást, bár mint maga is bevallotta, nem igazán szereti az orvosi beavatkozásokat.

A színésznek kimondottan kívánsága volt, hogy ne vágják le a haját a hajbeültetéshez futó színházi és televíziós fellépései miatt, és mint azt Önök is láthatják, a HIMG hajbeültetési beavatkozásnak a hajon kívül semmilyen más maradandó nyoma nem lett.
A színész a hajbeültetési napot nagyon katonásan bírta, kiemelkedő jó hangulatot varázsolt a klinika atmoszférájába és jókedvre derítette a klinika minden orvosát.

A hajbeültetési beavatkozás látható volt 2010. December 22.-én az RTL Klub Fókusz műsorában:

Bajor Imre a Reflektor című műsor kamerái előtt is nyilatkozott:

A művész úr a következőeket nyilatkozta a hajbeültetés után:

“Tisztelt Hölgyeim és Uraim!
Aki azt állítja, nálam jobban fél bármilyen beavatkozástól, az egy hazug ember. Nekem itt a HIMG Hajbeültetési Klinikán egyszerűen megszűnt minden félelmem. Jó pár órája dolgoznak rajtam az orvosok és épp túlvagyunk a haj kivétel részén. Megnéztem kettő DVD filmet, megvacsoráztam és most egy újabb videó filmet nézek. A hajbeültetés egyáltalában nem fájt, aminek én rendkívül örülök és nyáron, ha hiszik, ha nem, nyáron már egy hajas-babát fognak viszontlátni a TV képernyőn. Puszi.”

bajor-imre

Mindent megteszünk, hogy ügyfeleink számára a leggyorsabb minőségi kiszolgálást nyújtsuk, vásárlási igényeiktől függetlenül!
Kérem hívjon minket a +36 30 214 3000 telefonszámon, vagy írjon nekünk az alábbi email címen: [email protected]

A HIMG hajbeültetés klinika Magyarország legnagyobb és legmodernebb hajtranszplantációs központja. A Klinika a legmodernebb előírásoknak megfelelően nemzetközi standardok figyelembe vétele mellett épült. Több, mint 500 négyzetméteren 3 sebészeti kezelő és 1 nagy műtő várja a pácienseket. Így az intézmény az ország legnagyobb és legmodernebb hajtranszplantációs központjává vált. A modern épület és eszközpark lehetővé teszi, hogy a legszebb környezetben a legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki a hozzánk látogató ügyfeleinket.