Bajor Imre (†) hajbeültetése

Bajor Imre hajbeültetése során egy nap alatt több mint 4.000 hajszálat sikerült átültetni speciális hajtranszplantációs módszerünkkel.

Foglaljon időpontot

Bajor Imre hajbeültetése a HIMG Klinikán

Bajor Imre (†) hajbeültetése során egy nap alatt több mint 4.000 hajszálat sikerült átültetni a HIMG Hajklinikán speciális hajtranszplantációs módszerünkkel. A színész – humorista végig jól viselte a beavatkozást, bár mint maga is bevallotta, nem igazán szereti az orvosi beavatkozásokat.

Bajor Imre - hajbeültetés eredmény - előtte utána

A színésznek kimondottan kívánsága volt, hogy ne vágják le a haját a hajbeültetéshez futó színházi és televíziós fellépései miatt, és mint azt Önök is láthatják, a HIMG hajbeültetési beavatkozásnak a hajon kívül semmilyen más maradandó nyoma nem lett.
A színész a hajbeültetési napot nagyon katonásan bírta, kiemelkedő jó hangulatot varázsolt a klinika atmoszférájába és jókedvre derítette a klinika minden orvosát.

A hajbeültetési beavatkozás látható volt 2010. December 22.-én az RTL Klub Fókusz műsorában:

Bajor Imre a Reflektor című műsor kamerái előtt is nyilatkozott:

A művész úr a következőeket nyilatkozta a hajbeültetés után:

“Tisztelt Hölgyeim és Uraim!
Aki azt állítja, nálam jobban fél bármilyen beavatkozástól, az egy hazug ember. Nekem itt a HIMG Hajbeültetési Klinikán egyszerűen megszűnt minden félelmem. Jó pár órája dolgoznak rajtam az orvosok és épp túlvagyunk a haj kivétel részén. Megnéztem kettő DVD filmet, megvacsoráztam és most egy újabb videó filmet nézek. A hajbeültetés egyáltalában nem fájt, aminek én rendkívül örülök és nyáron, ha hiszik, ha nem, nyáron már egy hajas-babát fognak viszontlátni a TV képernyőn. Puszi.”

Hajbeültetés eredmény

A HIMG hajbeültetés klinika Magyarország legnagyobb és legmodernebb hajtranszplantációs központja. A Klinika a legmodernebb előírásoknak megfelelően nemzetközi standardok figyelembe vétele mellett épült. Több, mint 500 négyzetméteren 3 sebészeti kezelő és 1 nagy műtő várja a pácienseket. Így az intézmény az ország legnagyobb és legmodernebb hajtranszplantációs központjává vált. A modern épület és eszközpark lehetővé teszi, hogy a legszebb környezetben a legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki a hozzánk látogató ügyfeleinket.

Bajor Imre - hajbeültetés eredmény - előtte utána
Bajor Imre - hajbeültetés eredmény - előtte utána

Kérjen Ingyenes Ajánlatot!

Készítsen fotókat

Készítsen fotókat!

Kérjük, a kopaszodó területről több szögből készítsen fotókat az itt található módon.

Töltse fel a képeket

Töltse fel a képeket!

Kérjük, töltse fel az elkészült fotókat, és írja meg, melyik területen szeretné elvégeztetni a beavatkozást.

Szakértői csoportunk megvizsgálja a fotókat.

Szakértői csoportunk megvizsgálja a fotókat.

Orvosaink, akik több ezer hajátültetést végeztek, alaposan megvizsgálják az elküldött képeket.

Hamarosan válaszolunk

Hamarosan válaszolunk!

A lehető leghamarabb válaszolunk Önnek. A választ legfeljebb 72 órán belül kapja meg, de általában 1 munkanapon belül válaszolunk.

Ahhoz, hogy a legmegfelelőbb választ adjuk, kérjük, hogy több szögből készült fényképeket küldjön nekünk az itt található módon. A kép ne haladja meg az 1500 x 1000 pixelt vagy a 2 MB-ot.

Ezt az oldalt reCAPTCHA védi, és a Google Adatvédelmi Szabályzata és az Általános Szerződési Feltételek érvényesek.