ÉNB Bécy hajbeültetése

Az ország egyik legnagyobb népszerűségnek örvendő sorozatának sztárja, az Éjjel-Nappal Budapest üzletembere, ÉNB Bécy, Kovalik Bécy, alias Kiss András 2016-ban hajbeültetésen esett át a HIMG hajbeültetési klinikán.

Az Éjjel-Nappal Budapest sztárjai, főszereplői, köztük Bécy is a fiatalabb és idősebb generáció körében egyaránt rendkívül népszerű. Bécy kiemelkedő és egyéni karaktere nagymértékben hozzájárul a sorozat sikerességéhez. A kopaszodás azonban nem tesz különbséget a népszerű és a kevésbé népszerű férfiak között. A férfias típusú kopaszodás Bécyt sem kímélte. Az Éjjel-Nappal Budapest sztárja azonban nem törődött bele, hogy lassan elveszíti frizuráját, ezért még idejében felkereste a Himg Hajbeültetési Klinikát, ahol egy kétnapos hajbeültetési beavatkozáson vett részt.

ÉNB Bécy (Kiss András) hajbeültetését budapesti klinikánk nagy rutinnal rendelkező sebész szakorvosa, Dr. Lendvai András végezte. Bécy hajbeültetése során két nap alatt 5500 hajszálat ültettünk át, a napjainkban elérhető legmodernebb és legeredményesebb S.H.E. hajbeültetési módszerrel.

A Himg  klinika saját fejlesztésű és díjnyertes S.H.E. hajbeültetési módszerének alkalmazása során extra vékony eszközök segítségével szedjük ki és ültetjük át a hajszálakat, így minden egyéb módszernél dúsabb és természetesebb hajbeültetési eredményt érhetünk el. Mindemellett az S.H.E. módszer a donorterülettel is rendkívül kíméletes, így a hajbeültetésnek egyetlen nyoma lesz csupán: a dús hajkorona.

Figyelembe véve, hogy ÉNB Bécy hajszálai az átlagosnál vékonyabbak, a lehető legjobb eredmény elérése érdekében a beavatkozást rendkívül precízen és lassan végeztük el. ÉNB Bécy hajbeültetése mindkét nap hasonló módon telt.

Délelőtt kinyertük a beültetni kívánt hajszálmennyiséget, ezt követően pedig – egy ebédszünet után – délután beültettük a korábban kinyert hajszálakat. Az időigényes beavatkozás abszolút fájdalommentes volt, melyet Bécy rendkívül könnyedén vett.

Az eredmény pedig önmagáért beszél.

A hajbeültetés végleges eredményére néhány hónapot várni kell. Hajbeültetést követően a beültetett hajszálak 2-3 héten belül kihullnak, de a hajhagyma beépül a fejbőrbe, ahol 6-8 hónap elteltével új hajszálakat növeszt. A hajbeültetés eredménye ezt követően tartósan, megfelelő körülmények mellett egy életen át megmarad.

Bécy hajbeültetési eredménye 1 évvel a beavatkozás után

Ezúttal is köszönjük a megtisztelő bizalmat!