Hajátültetés – hajbeültetés Budapesten
26/01/2012
A haj átültetése
26/01/2012

 

A kopaszodásra végleges megoldást jelenthet a fájdalommentes FUE hajátültetés, ami férfiak és nők számára egyaránt természetes frizurát biztosít.

A hajátültetés lehetőségét a hajvesztés specialitása biztosítja!

A hajvesztésért legtöbbször a tesztoszteron nevű férfi nemi hormon átalakult formája, a DHT felelős. A nők haja rendszerint idősebb korban kezd el ritkulni, mivel ez a férfiasságot szimbolizáló hormon  a korral párhuzamosan kezd el az ő szervezetükben is felhalmozódni.

A hajhagymák a halánték és tarkó tájékán kevésbé, a fejtetőn viszont fokozottan érzékenyek az androgén hormonokra, ezért a kopaszodás leginkább a fejtetőre jellemző. Az egészséges hajjal rendelkező donorterületekről nyerhetőek ki az un. follikuláris egységek, más néven graftok, melyeket a hajhiányos területekre ültetnek át. Az átültetett saját haj a kopasz területen újra növekedésnek indul, ahol ellenálló képességét megtartja, így később már nem fenyegeti a DHT hormon romboló hatása, így biztosítható a végleges és természetes frizura.

FUE Hajátültetés

FUE Hajátültetés

A FUE hajátültetés menete

A follikuláris egységek kinyerésének technikája, röviden a FUE módszer napjaink egyik legmodernebb, hajbeültetési eljárásának számít. A beavatkozás során nincs szükség vágásra, tehát varratokra sem, így nem maradnak sebek és hegek a fejbőrünkön.

[youtube]//www.youtube.com/watch?v=uIubUs4cH1A&feature=BFa&list=UUkMLifWBgM3SJf_KKX1UoOw&lf=plcp[/youtube]

FUE Hajátültetés

FUE Hajátültetés

A hajszálakat egyesével, szálanként emeljük ki a donor területből, és ültetjük át a recipiens, azaz kapó területre. A világszerte sikeres Follicular Unit Extraction hajbeültetési eljárás az Ön problémájára is megoldást jelenthet! A FUE hajátültetés hegek-, vérzés- és fájdalom nélküli természetes eredménnyel kecsegtet. Ez napjaink egyik legmodernebb, bizonyítottan bevált technikája, mely tökéletes, szemmel látható eredményt nyújt mindkét nem képviselőinek. Egy kisebb beavatkozás egy napot vesz igénybe, mely során a helyi érzéstelenítés gondoskodik a teljes fájdalommentességről.

A hajhullás egy rendkívül komoly civilizációs probléma, melynek számos, egyénenként más és más kiváltó oka lehetséges. A FUE hajbeültetés egyszerű és hatásos módja annak, hogy kopaszodó embertársaink visszanyerjék dús hajkoronájukat, így közvetetten magabiztosságukat is.
A páciens hajállományának egyéni állapotától, valamint egyedi igényektől függően, más hajtranszplantációs módszer is megfelelő lehet, de ez nem változtat a tényen, hogy pillanatnyilag a FUE hajbeültetések a legáltalánosabban végzett beavatkozások.

Ha további kérdései vannak a hajtranszplantációt illetően, bátran keressen fel bennünket! Klinikánk munkatársai készségesen állnak az Ön rendelkezésére!