FUE metódus
26/01/2012
FUE hajbeültetés
26/01/2012

A kóros mennyiséget meghaladó hajhullást számos tényező okozhatja, leggyakrabban viszont genetikai hajlam váltja ki. A hajhullás férfiak és nők életét egyaránt megkeserítő, mindennapos probléma.

FUE Hajtranszplantáció

FUE Hajtranszplantáció

A FUE hajtranszplantáció az egyetlen módja a hajhullás elleni hatékony és kockázatmentes fellépésnek. Manapság a modern hajtranszplantáció lehetőséget ad az egészséges haj újraelosztására a fejbőrön, maximálisan természetes végeredmény mellett. A beavatkozás és a sebgyógyulás után a beültetett hajhagymák új, egészséges hajszálakat növesztenek.

A FUE hajátültetési eljárások körülbelül 98%-a sikeres, így a visszatérő hajhullás kockázata rendkívül kicsi. A legfejlettebb hajátültetési módszerek alkalmazása mellett a beavatkozás teljesen fájdalommentes, a gyógyulás rendkívül gyorsan megy végbe, és nem maradnak árulkodó hegek és sebek a fejbőrön. Az igényes sebészeti eljárásokat és a minőségi technikákat kitűnően alkalmazzuk az élvonalbeli változásokat, innovációkat követve.

Kérdése van a hajátültetést illetően? Tegye fel őket egy személyes konzultáció keretein belül, mely magyarországi klinikánkon zajlik. Az első konzultáció során a hajgyógyász szakember felméri a hajbeültetés lehetőségeit, felvázolja az elérhető eredményt, ezután páciens alapos átgondolás után döntenek. Ügyfeleink számára elég időt biztosítunk ahhoz, hogy pontosan megértse a beavatkozás mechanizmusát, és az esetlegesen felmerülő kérdéseire kielégítő választ kapjon.

FUE Hajtranszplantáció

FUE Hajtranszplantáció

A transzplantációs beavatkozás során felhasznált hajszálak mennyisége a kopasz foltok és a donor terület kiterjedésétől függ. Többnyire ez a szám 3000 és 4000 közé esik, de ez esetenként változhat. A FUE hajtranszplantációs eljárás maximálisan természetes végeredménnyel jár. Ahhoz, hogy a kívánt sűrűségű hajat kapjuk, nagyon ritkán szükséges a beavatkozást megismételni, viszont egy sűrítő hajbeültetés egy év elteltével bámulatos eredményt idézhet elő.

A beavatkozás során keletkezett kisebb sebek, pörkök szinte észrevehetetlenek. Két hét eltelte után ez a varasodás abbamarad, így az eljárásnak semmilyen látható, maradandó nyoma nem marad. A gyors gyógyulási szakaszt követően a haj növekedésnek indul.

A mai modern, általunk alkalmazott technikákkal az esetek 98%-ában garantált a transzplantált hajhagymák tartóssága. Ezek hozzávetőlegesen 2-3 hónapig regenerálódnak, majd a haj növekedési ciklusa kezdetét veszi. Ettől kezdve havonta kb. 1 cm növekedés tapasztalható, a hajnak pedig minden tulajdonsága megegyezik az eredetivel, ebből következik, hogy ugyanúgy lehet mosni, festeni, vágni is.

[youtube]//www.youtube.com/watch?v=O6kqhj5ePoo&list=UUkMLifWBgM3SJf_KKX1UoOw&index=8&feature=plcp[/youtube]

A siker titka a modern technikák professzionális alkalmazása, illetve a jól képzett és tapasztalt sebészek munkája. A több éves szakmai tapasztalatnak és gyakorlatnak köszönhetően a különböző technikák alkalmazása professzionálissá nőtte ki magát. Habár az eredeti hajsűrűség visszaállítása legtöbbször elérhetetlen cél, mi mindig törekszünk a lehető legjobb végeredmény prezentálására. A beavatkozással visszakaphatja fiatalos, vonzó megjelenését, magabiztos kisugárzását, és megint hajproblémáktól mentes, boldog életet élhet.

FUE Hajtranszplantáció

FUE Hajtranszplantáció

Lépjen kapcsolatba klinikánkkal az űrlap kitöltésével, munkatársaink készséggel állnak az Ön rendelkezésére!