Gesztesi Károly hajbeültetése

Gesztesi Károly közismert magyar színművész, szinkronszínész 2016-ban a HIMG Klinikát választva nyerte vissza dús frizuráját.

Ahogyan sokan mások, úgy a színművész is egyetért abban, hogy közszereplőként igenis sokat számít, hogy az ember mit kommunikál megjelenésével. Ezért klinikánkat felkeresve úgy határozott, hogy felveszi a harcot az őt sem kímélő hajvesztéssel szemben.

Gesztesi Károly hajbeültetése alkalmával, a közel 8 órás beavatkozás során 3200 hajszál került átültetésre. A lehető legsűrűbb hajbeültetési eredmény elérése érdekében klinikánk díjnyertes, S.H.E. hajbeültetési módszerét alkalmaztuk. S.H.E. módszerrel történő hajbeültetés esetén extra vékony eszközök segítségével szedjük ki és ültetjük át a hajszálakat, így minden egyéb módszernél dúsabb és természetesebb hajbeültetési eredményt érhetünk el. Mindemellett az S.H.E. módszer a donorterülettel is rendkívül kíméletes, így a hajbeültetésnek egyetlen nyoma lesz csupán: a dús hajkorona.

A színművész a vele készített hajbeültetési interjú során elárulta nekünk, hogy abban bízik, a hajbeültetéssel majd néhány évet le tud csalni korából.

Úgy gondoljuk, hogy ezt a kitűzött célt sikerült elérnünk.

Ezúttal is köszönjük a megtisztelő bizalmat!