Gesztesi Károly hajbeültetése

Gesztesi Károly közismert magyar színművész, szinkronszínész 2016-ban a HIMG Klinikát választva nyerte vissza dús frizuráját.

Foglaljon időpontot

Gesztesi Károly hajbeültetése a HIMG Klinikán

Ahogyan sokan mások, úgy a színművész is egyetért abban, hogy közszereplőként igenis sokat számít, hogy az ember mit kommunikál megjelenésével. Ezért klinikánkat felkeresve úgy határozott, hogy felveszi a harcot az őt sem kímélő hajvesztéssel szemben.

Gesztesi Károly hajbeültetése alkalmával, a közel 8 órás beavatkozás során 3200 hajszál került átültetésre. A lehető legsűrűbb hajbeültetési eredmény elérése érdekében klinikánk díjnyertes, S.H.E. hajbeültetési módszerét alkalmaztuk. S.H.E. módszerrel történő hajbeültetés esetén extra vékony eszközök segítségével szedjük ki és ültetjük át a hajszálakat, így minden egyéb módszernél dúsabb és természetesebb hajbeültetési eredményt érhetünk el. Mindemellett az S.H.E. módszer a donorterülettel is rendkívül kíméletes, így a hajbeültetésnek egyetlen nyoma lesz csupán: a dús hajkorona.

Gesztesi Károly - hajbeültetés eredmény - előtte utána

A színművész a vele készített hajbeültetési interjú során elárulta nekünk, hogy abban bízik, a hajbeültetéssel majd néhány évet le tud csalni korából.

Úgy gondoljuk, hogy ezt a kitűzött célt sikerült elérnünk.

Ezúttal is köszönjük a megtisztelő bizalmat!

Kérjen Ingyenes Ajánlatot!

Készítsen fotókat

Készítsen fotókat!

Kérjük, a kopaszodó területről több szögből készítsen fotókat az itt található módon.

Töltse fel a képeket

Töltse fel a képeket!

Kérjük, töltse fel az elkészült fotókat, és írja meg, melyik területen szeretné elvégeztetni a beavatkozást.

Szakértői csoportunk megvizsgálja a fotókat.

Szakértői csoportunk megvizsgálja a fotókat.

Orvosaink, akik több ezer hajátültetést végeztek, alaposan megvizsgálják az elküldött képeket.

Hamarosan válaszolunk

Hamarosan válaszolunk!

A lehető leghamarabb válaszolunk Önnek. A választ legfeljebb 72 órán belül kapja meg, de általában 1 munkanapon belül válaszolunk.

Ahhoz, hogy a legmegfelelőbb választ adjuk, kérjük, hogy több szögből készült fényképeket küldjön nekünk az itt található módon. A kép ne haladja meg az 1500 x 1000 pixelt vagy a 2 MB-ot.

Ezt az oldalt reCAPTCHA védi, és a Google Adatvédelmi Szabályzata és az Általános Szerződési Feltételek érvényesek.