Győrfi Pál hajbeültetése

Szépészeti beavatkozáson esett át március elején a mindenki által ismert és kedvelt Győrfi Pál, az OMSZ kommunikációs szóvivője.

Foglaljon időpontot

Győrfi Pál hajbeültetése a HIMG Klinikán

Szépészeti beavatkozáson esett át március elején a mindenki által ismert és kedvelt Győrfi Pál, az OMSZ kommunikációs szóvivője. A tévés személyiség nemrég döntötte el, hogy sok kollegájához hasonlóan ő is belevág a forradalmian új hajbeültetésbe, hogy elveszített hajszálait, megmaradt frizuráját felhasználva visszanyerhesse. Győrfi Pál hajbeültetése a HIMG Hajgyógyászati és Hajbeültetési Klinikán történt, ahol korábban már számos más híres médiaszemélyiség is megfordult, többek között Bajor Imre, Szebeni István, Csenki Attila és Kálloy Molnár Péter.

A szűkösen rendelkezésre álló donor terület, nem kis kihívást jelentett a HIMG sebész orvos csapatának.

Büszkék vagyunk a műtét sikerességére, az eredmények Önmagukért beszélnek.

A HIMG vezető orvosa Dr. Lendvai András a közel 10 órás beavatkozáson 4000 hajszálat ültetett át.

“Azért kerestem fel a HIMG Kft-t, mert hazánkban ez az egyetlen Hajklinika, amely olyan újfajta módszert alkalmaz, amely már számomra is meggyőző ahhoz, hogy belevágjak egy hajbeültetésbe.”

A HIMG Hajgyógyászati és Hajbeültetési Klinika módszerének a lényege, hogy a lehető legkisebb beavatkozással a legtermészetesebb eredményt érjék el.

Napjainkban már nem olyan elérhetetlen az átlag emberek számára sem, hogy egy egynapos beavatkozással újra növeszthessék kihullott hajszálaikat. A hajbeültetés fájdalommentes, és a korszerűen felszerelt, kényelmes műtőben akár kedvenc filmje nézésével is elfoglalhatja magát beavatkozás közben.

KORONAVÍRUS TÁJÉKOZTATÓ

Ügyfeleink és munkatársaink biztonsága a HIMG hajklinika legfőbb prioritásai közé tartozik.

2020. Május 5.-től korlátozott számban, újból lehetőség nyílik személyes hajbeültetési konzultációra, előre egyeztetett időpontban, fokozott óvintézkedések betartása mellett. A személyes konzultáció díja továbbra is 9.000 Ft

Konzultációs időpontért kérjük hívja a
+36-30/214-3000
központi számot.

Koronavírus tájékoztató Koronavírus tájékoztató

Kérjen Ingyenes Ajánlatot!

Készítsen fotókat!

Kérjük, a kopaszodó területről több szögből készítsen fotókat az itt található módon.

Töltse fel a képeket!

Kérjük, töltse fel az elkészült fotókat, és írja meg, melyik területen szeretné elvégeztetni a beavatkozást.

Szakértői csoportunk megvizsgálja a fotókat.

Orvosaink, akik több ezer hajátültetést végeztek, alaposan megvizsgálják az elküldött képeket.

Hamarosan válaszolunk!

A lehető leghamarabb válaszolunk Önnek. A választ legfeljebb 72 órán belül kapja meg, de általában 1 munkanapon belül válaszolunk.

Ahhoz, hogy a legmegfelelőbb választ adjuk, kérjük, hogy több szögből készült fényképeket küldjön nekünk az itt található módon. A kép ne haladja meg az 1500 x 1000 pixelt vagy a 2 MB-ot.

Ezt az oldalt reCAPTCHA védi, és a Google Adatvédelmi Szabályzata és az Általános Szerződési Feltételek érvényesek.