Győrfi Pál hajbeültetése

Szépészeti beavatkozáson esett át március elején a mindenki által ismert és kedvelt Győrfi Pál, az OMSZ kommunikációs szóvivője. A tévés személyiség nemrég döntötte el, hogy sok kollegájához hasonlóan ő is belevág a forradalmian új hajbeültetésbe, hogy elveszített hajszálait, megmaradt frizuráját felhasználva visszanyerhesse. Győrfi Pál hajbeültetése a HIMG Hajgyógyászati és Hajbeültetési Klinikán történt, ahol korábban már számos más híres médiaszemélyiség is megfordult, többek között Bajor Imre, Szebeni István, Csenki Attila és Kálloy Molnár Péter.

A szűkösen rendelkezésre álló donor terület, nem kis kihívást jelentett a HIMG sebész orvos csapatának.

Büszkék vagyunk a műtét sikerességére, az eredmények Önmagukért beszélnek.

A HIMG vezető orvosa Dr. Lendvai András a közel 10 órás beavatkozáson 4000 hajszálat ültetett át.

gyorfi-pal-hajbeultetes-elott-utan
gyorfi-best

“Azért kerestem fel a HIMG Kft-t, mert hazánkban ez az egyetlen Hajklinika, amely olyan újfajta módszert alkalmaz, amely már számomra is meggyőző ahhoz, hogy belevágjak egy hajbeültetésbe.

A HIMG Hajgyógyászati és Hajbeültetési Klinika módszerének a lényege, hogy a lehető legkisebb beavatkozással a legtermészetesebb eredményt érjék el.

Napjainkban már nem olyan elérhetetlen az átlag emberek számára sem, hogy egy egynapos beavatkozással újra növeszthessék kihullott hajszálaikat. A hajbeültetés fájdalommentes, és a korszerűen felszerelt, kényelmes műtőben akár kedvenc filmje nézésével is elfoglalhatja magát beavatkozás közben.