Follikuláris egység
26/01/2012
A haj ápolása
26/01/2012

Manapság a modern hajtranszplantációs eljárások végleges megoldást nyújtanak a kopaszodó emberek számára olyannyira természetes módon, hogy környezetük észre sem veszi majd, hogy beavatkozáson estek át. Jól szemléltetik ezt a “hajbeültetés előtt után képek”, melyek azonos szögben lettek felvéve.

A hajtranszplantáció után a haj folyamatosan nő, mindemellett ez az új haj rendkívül természetes küllemet ad. A haj elért sűrűsége minden egyes kliensnél más és más, több tényező – mint pl. egyéni igények, a donor és a fogadó terület kiterjedése adta lehetőségek – függvénye. A transzplantációt követően a beültetett haj kb. néhány mm nagyságúra nő, majd ezt követően kihullik az átültetés okozta sokk miatt. Az új haj körülbelül 12-16 hét letelte után indul ismét növekedésnek, ezután a természetes hajszálaknak megfelelően a szokásos módon havonta körülbelül 1 cm-t nő. A végleges eredmény 11-12 hónap múlva körvonalazódik.

Hajátültetés, Hajbeültetés Előtt Után Képek

Hajátültetéssel foglalkozó klinikánk a legmagasabb színvonalat képviseli a sebészeti hajtranszplantáció terén. Számos beavatkozáson vagyunk túl ügyfeleink maximális megelégedése mellett. A galériában megtekinthető fotókat nézve Ön is meggyőződhet beavatkozásaink eredményeiről, a színvonalas munka gyümölcséről.
A hajtranszplantáció előtt és után készült képek jól láthatóan, azonos beállításban reprezentálják a magukért beszélő eredményeket, így megfigyelhető a szembetűnő különbség. A fotók jól mutatják a különböző technikák természetes, minőségi eredményeit, ill. a haj növekedését. A fotók a saját beavatkozást örökítik meg, mindegyikük eredeti, retusálatlan. Magától értetődően, csak azoknak a pacienseknek a képei szerepelnek a galériában, akik nem érezték kellemetlennek, ha mást is tudomást szerez a beavatkozásról, a többiek döntését tiszteletben tartva teljes diszkréciót biztosítunk számukra.

 

[youtube]//www.youtube.com/watch?v=0SP03HQjqc0&list=UUkMLifWBgM3SJf_KKX1UoOw&index=10&feature=plcp[/youtube]

Amennyiben Ön is hajbeültetési eljáráson töri a fejét, vegye fel a kapcsolatot klinikánkkal, vagy tekintse meg a hajtranszplantáció előtti és utáni képeinket, melyek bizonyosan pozitív irányban befolyásolják döntésében.