FUE hajbeültetés
26/01/2012
Hajátültetés – hajbeültetés Budapesten
26/01/2012

Több tízezer külföldi keresi fel évente a magyar fogászati rendelőket. A fogászati turizmus évi hatmilliárd forintos befektetéssé nőtte ki magát. A gyógyturizmusban immár a hajbeültetési klinikák is részt vesznek, hiszen a külföldi – osztrák, német, svájci – hajtranszplantációs kezelésekhez hasonló magyarországiak  ugyanolyan, sőt gyakran jobb minőségűek. A hajátültetés költségei pedig még a járulékos költekezéssel együtt is kedvezőbbek.

Egyéb egészségügyi és szépészeti klinikák is vonzzák a külföldi pacienseket, de hajspecialistáink szakmai szempontból is a világ élvonalában találhatóak. A FUE2 módszer a három lépcsős érzéstelenítő eljárásnak köszönhetően teljesen fájdalommentes, pácienseink csupán enyhe bizsergést érezhetnek a beavatkozás során. Helyi érzéstelenítést alkalmazunk, így a páciensek végig ébren vannak és figyelemmel követhetik az eljárás minden percét, vagy éppen filmnézéssel terelhetik el figyelmüket az egyhangú beavatkozásról.

Hajátültetés- Hajbeültetés- Hajtranszplantáció Magyarországon

Amennyiben azt tapasztaljuk, hogy napi szinten 100-120 hajszálnál több hullik ki, kóros hajhullásról, alopéciáról lehet szó. A hajhullás lehet foltos és szétszórt, azaz diffúz. Mindkét típus vezethet maradandó kopaszodáshoz abban az esetben, ha a szőrtüszők és a bennük lévő hajszemölcs elpusztul. Ha viszont a hajszemölcs életben marad, csupán a rajta elhelyezkedő mátrixsejtek osztódása szűnik meg egy időre, akkor átmeneti, fokozott hajhullás és következményeként átmeneti kopaszság kialakulásának veszélye áll fenn. Az átmeneti hajhullás kezelése során a hajszálakat termelő mátrixsejtek osztódását fokozzunk, ezáltal a keratinképzést és a hajas fejbőr anyagcseréjét serkentjük.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=MNyqtpmSSyA&feature=BFa&list=UUkMLifWBgM3SJf_KKX1UoOw&lf=plcp[/youtube]

Hajtranszplantáció Magyarországon

A HIMG hajátültetési klinikán nem csak az általánosan bevett FUE hajtranszplantációs módszerekkel végezzük a beavatkozásokat, hanem rendszeresen alkalmazzuk a magyar hajspecialisták által továbbfejlesztett változatát is, ami a SHE (Single Hair Extraction) névre hallgat, és szálankénti hajkinyerést jelent. A Zero Touch Method lényege, hogy a nevének megfelelően érintésmentes hajátültetési módszer, melynek során a hajgyógyász csak a hajbeültetési eszközökkel dolgozik a fejen.

A külföldi páciensek a kezelés idején túl általában maradnak még pár napot, amit országunk felfedezésével, pihenéssel töltenek, tehát a nemzetközi hírű hajátültetésnek köszönhetően, Magyarország kedvező hírneve is tovább erősödik.

A hajbeültetés Magyarországon természetesen nem csak a külföldiek számára érhető el, sőt a hazai pacienseknek rendszeres akciókkal és kedvezményekkel segítünk, hogy a magyar keresetekhez képest még így is elég magas hajtranszplantációs árak ellenére minél többen tudják igénybe venni a hajtranszplantációt.

Keresse fel hajbeültetési klinikánkat, hogy az Ön számára is kidolgozhassuk a haja állapotának, illetve anyagi lehetőségeinek legmegfelelőbb hajátültetést.