Hajtranszplantációs tapasztalatok és eredmények
26/01/2012
Hajátültetés szövődményei és következményei
26/01/2012

 

Manapság állandóan nyomja a vállunkat a teher, hogy megjelenésünk hibátlan, tökéletes legyen. A hajhullás különösen nőknél a depresszió melegágya lehet, mely mellett járulékos tünetként rohamosan a mélybe zuhanhat az önbizalmuk is. Ekkor merülhet fel megoldásként a hajátültetés nők esetében.

A férfiak a hajhullást általában nyíltan vállalják, a nőknél viszont tabu témát képvisel ez a probléma, hiszen nem mernek beszélni róla a kifejezetten kellemetlen visszajelzésektől való félelem miatt, mert szépségük alapvető tartozéka a ragyogóan dús, egészséges hajkorona. Az első keserű tapasztalatok után rögtön borúsan tekintenek a világra. A nőknél a hajhullás kialakulásának több olyan faktora lehetséges, amelyek szerepet játszhatnak a kialakulásban, ilyenek például az örökletes vagy hormonális problémák, esetleg fogyókúra vagy akár a stressz.

Hajátültetés Nők Esetében

Hajátültetés-Hajbeültetés-Hajtranszplantáció Nők Esetében

. Vajon milyen megoldás segíthet a nőknek a hajhullás problémájának megoldásában? Ha a hajhullás nem szűnik, érdemes kipróbálni a hajnövekedést serkentő szereket, viszont ezek a különböző gyártók által forgalmazott gyógyhatású készítmények nem mindig eredményezik a kívánt hatást. Sokan egyedül érzik magukat a gondjukkal, mikor a hajuk ritkulni kezd. Fontos tudnunk, hogy manapság a hajhullás egy meglehetősen gyakori probléma, amely rengeteg nőt érint. A legmodernebb és leghatékonyabb megoldást a különféle hajbeültetési technikák jelentik, melyekkel a lehető legtermészetesebb hatás érhető el. Amint visszanyeri tündöklő hajkoronáját, a hajhullási problémái megszűnésével gátlásai is elillannak, újra gondtalan, boldog és sikeres életet élhet. Klinikánk szakemberei igyekeznek minél többet kihozni az egyén adta lehetőségekből egy hajtranszplantációs beavatkozás alkalmával. Jelenleg a hajtranszplantációs beavatkozások még meglehetősen ritkának számítanak a nőknél, a hajbeültetésen átesett páciensek csupán 5-15 százaléka nő. Ezt a megoldást viszont a végleges és természetes eredményei miatt – melyek természetesen magukért beszélnek – egyre több női beteg is választja.

Hajátültetés Nők Esetében

Hajátültetés-Hajbeültetés-Hajtranszplantáció Nők Esetében

Nők esetében a hajgondok körülbelül 30-40 éves korukban jelentkeznek, először a haj elvékonyodása, később fokozódó hajhullás tapasztalható. A hölgyek olyan szempontból szerencsésebbek, hogy náluk a hajhullás sosem eredményezi összefüggő kopasz területek, vagy teljes kopaszság kialakulását. Így a beavatkozás végeredményeképpen gyakorlatilag garantált a sűrű, dús és tartós hajkorona. A hajtranszplantációs eljárás nők körében fokozott odafigyelést és körültekintést igényel, hiszen gyakran a haj vékonyabb, a szövetek finomabbak és puhábbak, így minden esetben tapasztalt sebésszel végeztetjük el a beavatkozást.

A hajbeültetés előnye, hogy nem marad látható nyoma: nem éktelenkednek hegek és varratok a beavatkozás után, valamint a regenerációs időszak is rendkívül gyors, így gyorsan visszatérhet a hétköznapi teendőihez. Ha bármilyen kérdése merült fel a hajtranszplantációs technikákat illetően, keresse klinikánk munkatársait az elérhetőségeink bármelyikén, készséggel állunk az Ön rendelkezésére.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=10i0FTD28oU&list=UUkMLifWBgM3SJf_KKX1UoOw&index=6&feature=plcp[/youtube]

A transzplantált haj, a kopasz, vagy ritka fejbőr minden területét maximálisan befedi, így végre megszabadulhat a hajhullás indukálta önbizalomhiánytól!