A hajbeültetés beavatkozásról röviden

A hajvesztésnél ritkán fordul elő olyan, hogy valakinek a teljes hajállománya kihullana, és tulajdonképpen ezen alapul a hajbeültetés lehetősége is. A haj elvesztésének, illetve a frizura megritkulásának legfőbb okozója ugyanis legtöbb esetben az ún. DHT nevű hormon, mely a tesztoszteron egyik módosulata. A fej hátsó (tarkótáji) és oldalsó részén lévő hajhagymák szerencsére ellenállóak ezekkel a hormonokkal szemben, vagyis immunisak a DHT-ra. Az itt megtalálható hajszálaknak egy része különböző follikuláris egységenként kerülnek áttelepítésre a kopaszodó, vagy már teljesen megritkult fejterületre, attól függően, hogy melyik hajbeültetés módszert alkalmazzák a beavatkozás során.

A hajbeültetési beavatkozás – ami a páciens saját hajának átültetését jelenti – a mai modern plasztikai sebészeti beavatkozások közé tartozik, azonban a nívósabb hajbeültetéssel foglalkozó klinikákon manapság szinte egyáltalán nem alkalmazzák már a kezdeti technikákat. Hajbeültetési klinikánkon a legmodernebb és legújabb FUE, FUE Safe System, valamint a S.H.E. hajbeültetési módszerek segítségével végezzük a beavatkozásokat.

Mindent megteszünk, hogy ügyfeleink számára a leggyorsabb minőségi kiszolgálást nyújtsuk, vásárlási igényeiktől függetlenül!
Kérem hívjon minket a +36 30 214 3000 telefonszámon, vagy írjon nekünk az alábbi email címen: [email protected]

Hajbeültetés férfiaknak és nőknek

A hajbeültetés a férfi és női kopaszodás kezelésére egyaránt alkalmas.

A hajvesztés ritkán jelenti a hölgyeknél kopasz foltok kialakulását, ezért a hajbeültetés nőknél inkább a frizura sűrítését szolgálja.

A hölgyeknél nem a kopasz foltokat kell eltüntetni, hanem a megritkult hajállományt kell a hajbeültetéssel ismét esztétikus frizurává varázsolni.

A viselt haj hosszúsága miatt is eltérő a hajbeültetés a férfiaknál, hiszen ők gyakran az egészen rövid frizura hívei, ilyenkor inkább a S.H.E. hajátültetés célszerű, hiszen mint fentebb írtuk, annak nyomai még ebben az esetben is észrevétlenek maradnak.

A hajbeültetés ára

A többféle módszerből, illetve a nők és férfiak közötti különbségekből is adódik, hogy a hajbeültetési árak minden esetben egyénre szabottak, hiszen a beavatkozás során a megmaradt hajállomány minőségét is figyelembe kell venni.

A hajbeültetés árának kiszámításához az átültetett hajszálak számát vesszük alapul, ezt viszont jelentős mértékben meghatározza a megritkult, illetve kopasz felület kiterjedtsége, ami miatt egy hajátültetés nem mindig végezhető el egy nap alatt, hanem akár 3-4 napot is igénybe vehet.

A hajvesztés mértéke, illetve a nők és férfiak hajbeültetésének különbségei mellett nem ritkák az egyedi igények sem, csak példaként említve, hogy a hölgyek gyakran nem engedik optimális rövidségűre vágatni a hajukat, ami megnehezíti a beavatkozást.

Itt érdemes megemlíteni, hogy a hajátültetéshez szükséges hajvizsgálat eredményeként már megközelítően pontos hajbeültetési árat tudunk mondani.

Hajbeültetés Magyarországon

A HIMG Hajbeültetési Klinika rendszeres akciókkal teszi könnyebben elérhetővé a beavatkozást.

Köztudott, hogy hazánkat rendszeresen keresik fel a kedvező árú kozmetikai és plasztikai sebészeti beavatkozások miatt külföldről. Nincs ez másként a hajbeültetésnél sem, amit Magyarországon lényegesen olcsóbban érhetnek el a gyógyturizmust igénybe vevő külföldiek.

himg-poy

A magyarországi hajátültetés minőségével kapcsolatban érdemes megemlíteni, hogy a HIMG Hajbeültetési Klinika a gyógyturistákon kívül rendszeresen fogad továbbképzésre érkező külföldi orvos csoportokat is, akik a budapesti intézmény specialistáinak saját fejlesztésű módszereivel is megismerkedhetnek.

A HIMG Hajbeültetési Klinikáról azt is érdemes megjegyezni, hogy a magyarországi pácienseket rendszeres akciókkal várja budapesti székhelyén.

További Hajbeültetési eredményekért kattintson a képre.

Bizalmi és Etikai Szempontok

Magas minőségi követelményeket állítottuk munkánk középpontjába, melynek során az etikai szempontokra is kiemelt figyelmet szentelünk. A tudomásunkra jutott információkat, képanyagokat bizalmasan kezeljük. A képek referencia anyagként történő felhasználása csak is kizárólag az ügyfelünk beleegyezése mellett történhet. Munkatársaink számára ügyfeleink igényei maximális figyelembevétele magától értendő. Fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleink jól érezzék magukat magas minőségi szolgáltatás mellett.

Szeretné megtudni, hogyan zajlik egy hajbeültetési nap? Kattintson ide.

Mindent megteszünk, hogy ügyfeleink számára a leggyorsabb minőségi kiszolgálást nyújtsuk, vásárlási igényeiktől függetlenül!
Kérem hívjon minket a +36 30 214 3000 telefonszámon, vagy írjon nekünk az alábbi email címen: [email protected]

A HIMG hajbeültetés klinika Magyarország legnagyobb és legmodernebb hajtranszplantációs központja. A Klinika a legmodernebb előírásoknak megfelelően nemzetközi standardok figyelembe vétele mellett épült. Több, mint 500 négyzetméteren 3 sebészeti kezelő és 1 nagy műtő várja a pácienseket. Így az intézmény az ország legnagyobb és legmodernebb hajtranszplantációs központjává vált. A modern épület és eszközpark lehetővé teszi, hogy a legszebb környezetben a legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki a hozzánk látogató ügyfeleinket.