Hajbeültetés árak és akciók

1 napos beavatkozás

Hajszál/Csomag F.U.E.,SAFE SYSTEM S.H.E.,SAFE SYSTEM
2500 -ig 695000 Ft495000 Ft 895000 Ft695000 Ft
4000 -ig 795000 Ft595000 Ft 995000 Ft795000 Ft
5000 -ig 895000 Ft695000 Ft 1195000 Ft995000 Ft

2 napos beavatkozás

Hajszál/Csomag F.U.E.,SAFE SYSTEM S.H.E.,SAFE SYSTEM
6000 -ig 1195000 Ft995000 Ft 1695000 Ft1395000 Ft
7000 -ig 1295000 Ft1095000 Ft 1795000 Ft1495000 Ft
9000 -ig - 1895000 Ft1595000 Ft

A feltüntetett árak és ajánlatok tájékoztató jellegűek, nem minősülnek hivatalos ajánlattételnek.
A HIMG Clinic a változtatás jogát fenntartja.
A tényleges ajánlatot és kondíciókat a vonatkozó szerződéses dokumentumok tartalmazzák.

** Ettől eltérő árak is előfordulhatnak az elvégzendő feladat komplexitásától függően(pl. forgó, ősz, göndőr hajszál, hosszú hajszálak közé történő hajbeültetés esetén +10-20%-ot számítunk fel)
*** Egyedi árképzés megbeszélés szerint (főorvos által végzett beavatkozás +20%)
* 2013-ban az év szolgáltatása díjat nyerte.

 


A HIMG Klinika S.H.E. hajbeültetési módszere 2013-ban elnyerte az Év terméke díjat, szolgáltatás kategóriában.

 

himgüklinika

FUE hajbeültetés

A follikular unit extraction, másként FUE hajbeültetés módszer, melyet egyébként szokás hajszálankénti hajátültetésnek is nevezni, az egyik legmodernebb hajátültetési technikának számít napjainkban. A FUE beavatkozás alkalmával a hajhiányos fejterületekre több ezer hajszálat ültetünk át hajhagymával együtt.

ferfi-hajvesztes-okai-6

FUE Safe System

A F.U.E Safe System hajbeültetés a F.U.E. módszer egy továbbfejlesztett változata. A módszer alkalmazásakor a kinyert hajhagymákat a beültetésig speciális folyadékban tároljuk, így biztosítva a hajszálak épségét. A módszer az alap F.U.E. hajbeültetésnél még gyorsabb, hatékonyabb átültetést tesz lehetővé, valamint kevesebb fájdalommal is jár.

hajbeultetesi-klinika-5

S.H.E. hajbeültetés

Az országban nálunk vált elérhetővé elsőként az Érintésmentes Módszert (Z.T.M. Zero Touch Method), és a FUE hajbeültetésre épülő új Hajszálankénti Hajkinyerési módszerünk, az SHE (Single Hair Extraction) hajátültetés. Az SHE hajbeültetés a FUE hajbeültetés eszközeinél is kisebb méretű tűkkel biztosítja a hajhagymák sérülésmentes kinyerését.

himg-poy

VIP Kezelés

Akár 4.000 hajszál, vagy annál több átültetése egyetlen nap alatt!
All inclusive ellátás, ottalvással
Főorvos által végzett beavatkozás
Ajándék extra hajápolási termékcsomag
Hajátültetés a HIMG klinika díjnyertes S.H.E módszerével

HIMG Klinika orvosai és munkatársai

himg-team2

Munkatársaink megismeréséhez kattintson a képre!

Minőségi és mennyiségi garancia

gar_quant Több mint
1.000 elégedett ügyfelünk,
és az általunk átültetett
több mint 5.000.000 hajszál
a garancia arra, hogy jó helyen jár!
Önnek ez mégsem elég?
gar_qual

Maximális garanciát vállalunk minden egyes beavatkozásra!

Erről Önnek természetesen szerződést adunk, mely biztosítékul szolgálhat és bizalommal fordulhat hozzánk.

Fontos számunkra, hogy pácienseink teljes mértékben elégedettek legyenek szolgáltatásainkkal.

Amit kínálunk: elérhető hajbeültetés ár / hajbeültetés árak minőséggel társítva

KÉRDÉSE VAN? ÍRJON NEKÜNK! Vagy kérjen konzultációt!
Telefonszámunk: +36 30 214 3000

elso-magyar-hajbeultetesi-egyesulet

Magas hajbeültetés árak?

A hajhullás problémájával rengeteg férfi és nő küzd. A hajhiány önértékelési zavarokat, pszichés problémákat vonhat maga után. Azok, akik súlyos hajvesztéssel küzdenek, bármit megtennének, hogy visszakapják régi külsejüket, hajuk szépségét és egészségét.
A megritkult haj vagy kopaszodás eltűntetésére számos terméket ajánlanak, melyek magas áruk ellenére, gyakran csak ideiglenes megoldást jelentenek, sőt eközben a hajállomány tovább romolhat, ami a későbbiek során megakadályozhatja a hajvesztési probléma végleges megoldását.
A kóros mértékű (napi száznál több hajszál kihullása) hajvesztés megjelenésekor nagyon fontos azonnal felkeresni egy megbízható hajgyógyászt, aki alapos hajvizsgálattal tárja fel annak okait, valamint a megszüntetésére rendelkezésre álló lehetőségeket. Modern hajgyógyászati eszközökkel rendelkező klinikánkon szintén igyekszünk más megoldást találni a hajhiány eltüntetésére, és csak végső eszközként ajánljuk fel a hajátültetést, például a genetikai kopaszodás esetén, amikor más módon már tényleg nem lehet visszaállítani a haj esztétikusságát.Nem állítjuk, hogy a hajbeültetés árak olcsók, de sokkal többe kerül, ha nem végzik el időben, hiszen az ideiglenes elfedést jelentő, átmeneti eszközök használata közben tovább nő a hajhiányos felület, aminek elrejtésére esetleg már nem lesz elegendő a megmaradt hajállomány.A hajbeültetési beavatkozás során ugyanis a paciens megmaradt hajállományát használjuk fel, ami ellenálló a kopaszodást fő okaként ismert DHT hormonoknak, és ezt a tulajdonságát az új helyén is megőrzi. A hajbeültetés során speciális, egyszer használatos hajgyógyászati eszközöket használnak tapasztalt hajspecialistáink, ezek magas költségének is betudható, hogy a hajbeültetés árak viszonylag magasnak mondhatóak.

A hajbeültetésről

A hajtranszplantáció leginnovatívabb technikája a FUE módszerrel végrehajtott hajátültetés. A FUE egy angol mozaikszó, a follicular unit extraction kifejezésből, ami a haj egységenkénti átültetését jelenti. A rendkívül képzett szakemberek által, speciális eszközökkel végzett hajbeültetés ára kizárólag személyre szabottan határozhatóak meg pontosan.Klinikánk alapelve, hogy a minőség nem szorulhat háttérbe a hajbeültetés árak csökkentése érdekében. Minőségi szolgáltatást kínálunk, melyhez elérhető hajbeültetés ár párosul.Magyarországon a hajbeültetés ár / hajbeültetés árak sokkal kedvezőbbek, mint a külföldi – pl. osztrák, német, angol – hajbeültetés árak, és ezek belföldi pacienseink számára is elérhetőek kell, hogy legyenek. Ezt azzal igyekszünk megkönnyíteni, hogy részükre rendszeresen hajátültetési akciókat tartunk, valamint fizetési könnyítéseket is biztosítunk.A hajhullás sok ember mindennapjait beárnyékoló probléma, mely gyakran depresszióval és önbizalomhiánnyal társul. A hajhullásban szenvedők képesek bármit elkövetni, hogy visszakapják hajgondoktól mentes, régi életüket.

A hajtranszplantációs beavatkozást megelőzően személyes konzultációra hívjuk pacienseinket, mely során hajgyógyászunk minden, a problémájára gyógyírt jelentő lehetőségről informálja, ilyenkor lehetősége nyílik az esetlegesen felmerülő kérdéseire is választ kapni. A konzultáción ajánlott megközelítő hajbeültetés ár már személyre szabott összeg, mely azonban csak az alapos hajvizsgálatot követően válik véglegessé.

Az egyéni hajbeültetés ár érdekében tehát először egy személyes konzultáción kell részt vennie.

A beavatkozást megelőzően többek között azért is nélkülözhetetlen a szakszerű hajgyógyászati kivizsgálás, mert így elkerülhetjük az esetleges kellemetlenségeket, ugyanis például megfelelő kiterjedésű donorterület hiányában a hajbeültetés nem alkalmazható a betegen, hiszen nincs honnan kinyerni a hajszálakat. A vizsgálat során választ kapunk tehát a haj betegségének stádiumáról is, és ha minden tényező passzol a hajátültetéshez, akkor már garantálható a természetes frizura megteremtése.

gyorfi-pal-hajbeultetese-1-300x234

Az eljárás során egy speciális kiszedőtűvel nyerjük ki a hajszálakat – amik egyben follikuláris egységként funkcionálnak – a donorterületről, ami általában a fej tarkótáji része, ahol a hajhagymák rezisztensek a kopaszodásért leginkább felelős DHT hormonra. A donor egységek kinyerését követően egy erre specializált tű segítségével beültetjük a hajszálakat a kopasz, recipiens területre.A donorterületből a hajszálakat a körülöttük levő kis szövetekkel – melyek lehetnek izomdarabok, erek, idegek stb. – együtt.

utana3-300x225

Ezek a szövetdarabok a graftok. Egy graft 1-4 hajszálból áll. A FUE technika jelenleg a legmodernebb hajtranszplantációs eljárás. Eszközeink széles skáláját kizárólag minőségi eszközök alkotják, melyeket elismert külföldi gyártóktól szerzünk be. Legnagyobbrészt a magasra rúgó anyagköltségek játszanak szerepet a hajbeültetés ár kalkulációjakor.Tisztában vagyunk vele, hogy a hajbeültetés ár, hajbeültetés árak mindenkinél döntő tényezőt jelentenek, hiszen egy viszonylag költséges szolgáltatásról van szó. A hajbeültetés árak az alábbi tényezők alapján módosulnak: az átültetett hajszálak száma, a hajátültetés módja, valamint a donorként szolgáló eredeti haj minősége és mennyisége.Azon klinikák többségénél, ahol a hajbeültetés ár gyanúsan olcsó, a beavatkozás gyakran pluszköltségekkel jár, hiszen ezeknél ezek után több alkalommal is szükség lehet a beavatkozás megismétlésére.
Ez a lehetőség egyébként klinikánkon is elérhető, de ezt általában csak a személyes konzultáció során ajánljuk fel pacienseinknek, ha anyagi vagy egyéb okok miatt nem lehet egy alkalommal elvégezni a végleges hajbeültetést.

Napjainkban gyakoriak a sebészeti melléfogások, a hajkatasztrófák, például a beültetett haj nem, vagy éppen rossz irányba nő, ezek a későbbiekben korrigálásra szorulnak. Így megfontolandó, hogy megéri-e nekünk az elvileg alacsonyabb hajbeültetés ár melletti dönteni, hiszen ezzel több kárt okozhatunk magunknak, mint hasznot.

A hajtranszplantáció meglehetősen időigényes folyamat, mely megköveteli az odafigyelést és a koncentrációt a tökéletes eredményeket szem előtt tartva. A minőséghez természetesen elengedhetetlen feltétel a hajbeültetést végző specialista tudása, valamint a hajtranszplantációhoz használt, speciális eszközök minősége, melyek költségeit szintén figyelembe kell venni a hajbeültetés árak meghatározásakor.

Hajbeültetés klinikánk a legkedvezőbb hajbeültetés ár – érték arányt tartja fenn, tehát a minőségi szolgáltatások mellett, arra törekszünk, hogy a hajbeültetés árak klinikánkon elérhetőek legyenek.Amennyiben Önnek is gondot okoz a kopaszodás és megoldást lát klinikánk FUE vagy SHE hajbeültetés módszereivel, jelentkezzen egy személyes konzultációra, ahol a hajproblémái megoldásának pontosabb költségeit is meg tudjuk határozni!

2014. májusában megnyílt a HIMG Klinika legújabb intézménye a XIII. kerület szívében. A Klinika a legmodernebb előírásoknak megfelelően nemzetközi standardok figyelembe vétele mellett épült. Több, mint 500 négyzetméteren 3 sebészeti kezelő és 1 nagy műtő várja a pácienseket. Így az intézmény az ország legnagyobb és legmodernebb hajtranszplantációs központjává vált. A modern épület és eszközpark lehetővé teszi, hogy a legszebb környezetben a legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki a hozzánk látogató ügyfeleinket.