Hajbeültetés árak

A HIMG Hajbeültetési Klinika minőségi hajbeültetést kínál elérhető áron. Klinikánkon különböző hajbeültetési csomagokat biztosítunk, hogy mindenki megtalálja a számára legkedvezőbb ár-érték arányú hajbeültetést.

Foglaljon időpontot

Hajbeültetés árak és akciók

1 napos beavatkozás
Hajszál/CsomagF.U.E.,SAFE SYSTEMS.H.E.,SAFE SYSTEM
1500 -ig545.000 Ft445.000745.000 Ft545.000
2500 -ig745.000 Ft645.000945.000 Ft745.000
3500 -ig845.000 Ft745.0001.045.000 Ft845.000
4500 -ig995.000 Ft895.0001.245.000 Ft995.000
2 napos beavatkozás
Hajszál/CsomagF.U.E.,SAFE SYSTEMS.H.E.,SAFE SYSTEM
6000 -ig1.445.000 Ft1.295.0001.745.000 Ft1.395.000
7000 -ig1.545.000 Ft1.395.0001.845.000 Ft1.495.000
9000 -ig-1.945.000 Ft1.595.000

A feltüntetett árak és ajánlatok tájékoztató jellegűek, nem minősülnek hivatalos ajánlattételnek. A HIMG Kft. a változtatás jogát fenntartja.
A fentebb leírtaktól eltérő árak is előfordulhatnak az elvégzendő beavatkozás egyszerűségétől vagy komplexitásától függően (részletekért érdeklődjön a személyes konzultáción)

Foglaljon időpontot

A HIMG Klinika S.H.E. hajbeültetési módszere 2013-ban elnyerte az Év terméke díjat, szolgáltatás kategóriában.

F.U.E. hajbeültetés

A follikular unit extraction, másként F.U.E. hajbeültetés módszer, melyet egyébként szokás hajszálankénti hajátültetésnek is nevezni, az egyik legmodernebb hajátültetési technikának számít napjainkban. A F.U.E. beavatkozás alkalmával a hajhiányos fejterületekre több ezer hajszálat ültetünk át hajhagymával együtt.

További infromáció

F.U.E. Safe System

A F.U.E Safe System hajbeültetés a F.U.E. módszer egy továbbfejlesztett változata. A módszer alkalmazásakor a kinyert hajhagymákat a beültetésig speciális folyadékban tároljuk, így biztosítva a hajszálak épségét. A módszer az alap F.U.E. hajbeültetésnél még gyorsabb, hatékonyabb átültetést tesz lehetővé, valamint kevesebb fájdalommal is jár.

További infromáció

S.H.E. hajbeültetés

Az országban nálunk vált elérhetővé elsőként az Érintésmentes Módszert (Z.T.M. Zero Touch Method), és a F.U.E. hajbeültetésre épülő új Hajszálankénti Hajkinyerési módszerünk, az SHE (Single Hair Extraction) hajátültetés. Az SHE hajbeültetés a F.U.E. hajbeültetés eszközeinél is kisebb méretű tűkkel biztosítja a hajhagymák sérülésmentes kinyerését.

További infromáció

VIP Kezelés

Akár 4.000 hajszál, vagy annál több átültetése egyetlen nap alatt!

All inclusive ellátás, ottalvással

Főorvos által végzett beavatkozás

Ajándék extra hajápolási termékcsomag

Hajátültetés a HIMG klinika díjnyertes S.H.E módszerével

HIMG Klinika orvosai és munkatársai

Munkatársaink megismeréséhez kattintson a képre!

Minőségi és mennyiségi garancia

Több mint 1.000 elégedett ügyfelünk, és az általunk átültetett több mint 5.000.000 hajszál a garancia arra, hogy jó helyen jár! Önnek ez mégsem elég?

Maximális garanciát vállalunk minden egyes beavatkozásra!

Erről Önnek természetesen szerződést adunk, mely biztosítékul szolgálhat és bizalommal fordulhat hozzánk.

Fontos számunkra, hogy pácienseink teljes mértékben elégedettek legyenek szolgáltatásainkkal.

Amit kínálunk: elérhető hajbeültetés ár / hajbeültetés árak minőséggel társítva

KÉRDÉSE VAN? ÍRJON NEKÜNK! Vagy kérjen konzultációt!
Telefonszámunk: +36-30/214-3000

Foglaljon időpontot

Magas hajbeültetés árak?

A hajhullás problémájával rengeteg férfi és nő küzd. A hajhiány önértékelési zavarokat, pszichés problémákat vonhat maga után. Azok, akik súlyos hajvesztéssel küzdenek, bármit megtennének, hogy visszakapják régi külsejüket, hajuk szépségét és egészségét.
A megritkult haj vagy kopaszodás eltűntetésére számos terméket ajánlanak, melyek magas áruk ellenére gyakran csak ideiglenes megoldást jelentenek, sőt eközben a hajállomány tovább romolhat, ami a későbbiek során megakadályozhatja a hajvesztési probléma végleges megoldását.
A kóros mértékű (napi száznál több hajszál kihullása) hajvesztés megjelenésekor nagyon fontos azonnal felkeresni egy megbízható hajgyógyászt, aki alapos hajvizsgálattal tárja fel annak okait, valamint a megszüntetésére rendelkezésre álló lehetőségeket. Modern hajgyógyászati eszközökkel rendelkező klinikánkon szintén igyekszünk más megoldást találni a hajhiány eltüntetésére, és csak végső eszközként ajánljuk fel a hajátültetést, például a genetikai kopaszodás esetén, amikor más módon már tényleg nem lehet visszaállítani a haj esztétikusságát. Nem állítjuk, hogy a hajbeültetés árak olcsók, de sokkal többe kerül, ha nem végzik el időben, hiszen az ideiglenes elfedést jelentő, átmeneti eszközök használata közben tovább nő a hajhiányos felület, aminek elrejtésére esetleg már nem lesz elegendő a megmaradt hajállomány. A hajbeültetési beavatkozás során ugyanis a paciens megmaradt hajállományát használjuk fel, ami ellenálló a kopaszodást fő okaként ismert DHT hormonoknak, és ezt a tulajdonságát az új helyén is megőrzi. A hajbeültetés során speciális, egyszer használatos hajgyógyászati eszközöket használnak tapasztalt hajspecialistáink, ezek magas költségének is betudható, hogy a hajbeültetés árak viszonylag magasnak mondhatóak.

A hajbeültetésről

A hajtranszplantáció leginnovatívabb technikája a F.U.E. módszerrel végrehajtott hajátültetés. A F.U.E. egy angol mozaikszó, a follicular unit extraction kifejezésből, ami a haj egységenkénti átültetését jelenti. A rendkívül képzett szakemberek által, speciális eszközökkel végzett hajbeültetés ára kizárólag személyre szabottan határozhatóak meg pontosan. Klinikánk alapelve, hogy a minőség nem szorulhat háttérbe a hajbeültetés árak csökkentése érdekében. Minőségi szolgáltatást kínálunk, melyhez elérhető hajbeültetés ár párosul. Magyarországon a hajbeültetés ár / hajbeültetés árak sokkal kedvezőbbek, mint a külföldi – pl. osztrák, német, angol – hajbeültetés árak, és ezek belföldi pacienseink számára is elérhetőek kell hogy legyenek. Ezt azzal igyekszünk megkönnyíteni, hogy részükre időnkénti hajátültetési akciókat tartunk. A hajhullás sok ember mindennapjait beárnyékoló probléma, mely gyakran depresszióval és önbizalomhiánnyal társul. A hajhullásban szenvedők képesek bármit elkövetni, hogy visszakapják hajgondoktól mentes régi életüket.

A hajtranszplantációs beavatkozást megelőzően személyes konzultációra hívjuk pacienseinket, mely során hajgyógyászunk minden, a problémájára gyógyírt jelentő lehetőségről informálja, ilyenkor lehetősége nyílik az esetlegesen felmerülő kérdéseire is választ kapni. A konzultáción ajánlott megközelítő hajbeültetés ár már személyre szabott összeg, mely azonban csak az alapos hajvizsgálatot követően válik véglegessé.

Az egyéni hajbeültetés ár érdekében tehát először egy személyes konzultáción kell részt vennie.

A beavatkozást megelőzően többek között azért is nélkülözhetetlen a szakszerű hajgyógyászati kivizsgálás, mert így elkerülhetjük az esetleges kellemetlenségeket, ugyanis például megfelelő kiterjedésű donorterület hiányában a hajbeültetés nem alkalmazható a betegen, hiszen nincs honnan kinyerni a hajszálakat. A vizsgálat során választ kapunk tehát a haj betegségének stádiumáról is, és ha minden tényező passzol a hajátültetéshez, akkor már garantálható a természetes frizura megteremtése.

Hajbeültetés HIMG Klinika

Az eljárás során egy speciális kiszedőtűvel nyerjük ki a hajszálakat – amik egyben follikuláris egységként funkcionálnak – a donorterületről, ami általában a fej tarkótáji része, ahol a hajhagymák rezisztensek a kopaszodásért leginkább felelős DHT hormonra. A donoregységek kinyerését követően egy erre specializált tű segítségével beültetjük a hajszálakat a kopasz, recipiens területre. A donorterületből a hajszálakat a körülöttük levő kis szövetekkel – melyek lehetnek izomdarabok, erek, idegek stb. – együtt nyerjük ki.

Hajbeültetés eredmény Zdroba Patrik
Foglaljon időpontot

Ezek a szövetdarabok a graftok. Egy graft 1-4 hajszálból áll. A F.U.E. technika jelenleg a legmodernebb hajtranszplantációs eljárás. Eszközeink széles skáláját kizárólag minőségi eszközök alkotják, melyeket elismert külföldi gyártóktól szerzünk be. Legnagyobbrészt a magasra rúgó anyagköltségek játszanak szerepet a hajbeültetés ár kalkulációjakor. Tisztában vagyunk vele, hogy a hajbeültetés ár, hajbeültetés árak mindenkinél döntő tényezőt jelentenek, hiszen egy viszonylag költséges szolgáltatásról van szó. A hajbeültetés árak az alábbi tényezők alapján módosulnak: az átültetett hajszálak száma, a hajátültetés módja, valamint a donorként szolgáló eredeti haj minősége és mennyisége. Azon klinikák többségénél, ahol a hajbeültetés ár gyanúsan olcsó, a beavatkozás gyakran pluszköltségekkel jár, hiszen ezeknél ezek után több alkalommal is szükség lehet a beavatkozás megismétlésére.
Ez a lehetőség egyébként klinikánkon is elérhető, de ezt általában csak a személyes konzultáció során ajánljuk fel pacienseinknek, ha anyagi vagy egyéb okok miatt nem lehet egy alkalommal elvégezni a végleges hajbeültetést.

Napjainkban gyakoriak a sebészeti melléfogások, a hajkatasztrófák, például a beültetett haj nem, vagy éppen rossz irányba nő, ezek a későbbiekben korrigálásra szorulnak. Így megfontolandó, hogy megéri-e nekünk az elvileg alacsonyabb hajbeültetés ár melletti dönteni, hiszen ezzel több kárt okozhatunk magunknak, mint hasznot.

A hajtranszplantáció meglehetősen időigényes folyamat, mely megköveteli az odafigyelést és a koncentrációt a tökéletes eredményeket szem előtt tartva. A minőséghez természetesen elengedhetetlen feltétel a hajbeültetést végző specialista tudása, valamint a hajtranszplantációhoz használt, speciális eszközök minősége, melyek költségeit szintén figyelembe kell venni a hajbeültetés árak meghatározásakor.

Hajbeültetés klinikánk a legkedvezőbb hajbeültetés ár – érték arányt tartja fenn, tehát a minőségi szolgáltatások mellett, arra törekszünk, hogy a hajbeültetés árak klinikánkon elérhetőek legyenek. Amennyiben Önnek is gondot okoz a kopaszodás, és megoldást lát klinikánk F.U.E. vagy S.H.E. hajbeültetés módszereivel, jelentkezzen egy személyes konzultációra, ahol a hajproblémái megoldásának pontosabb költségeit is meg tudjuk határozni!

2014. májusában megnyílt a HIMG Klinika legújabb intézménye a XIII. kerület szívében. A Klinika a legmodernebb előírásoknak megfelelően nemzetközi standardok figyelembe vétele mellett épült. Több, mint 500 négyzetméteren 3 sebészeti kezelő és 1 nagy műtő várja a pácienseket. Így az intézmény az ország legnagyobb és legmodernebb hajtranszplantációs központjává vált. A modern épület és eszközpark lehetővé teszi, hogy a legszebb környezetben a legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki a hozzánk látogató ügyfeleinket.

KORONAVÍRUS TÁJÉKOZTATÓ

Ügyfeleink és munkatársaink biztonsága a HIMG hajklinika legfőbb prioritásai közé tartozik.

2020. Május 5.-től korlátozott számban, újból lehetőség nyílik személyes hajbeültetési konzultációra, előre egyeztetett időpontban, fokozott óvintézkedések betartása mellett. A személyes konzultáció díja továbbra is 9.000 Ft

Konzultációs időpontért kérjük hívja a
+36-30/214-3000
központi számot.

Koronavírus tájékoztató Koronavírus tájékoztató

Kérjen Ingyenes Ajánlatot!

Készítsen fotókat!

Kérjük, a kopaszodó területről több szögből készítsen fotókat az itt található módon.

Töltse fel a képeket!

Kérjük, töltse fel az elkészült fotókat, és írja meg, melyik területen szeretné elvégeztetni a beavatkozást.

Szakértői csoportunk megvizsgálja a fotókat.

Orvosaink, akik több ezer hajátültetést végeztek, alaposan megvizsgálják az elküldött képeket.

Hamarosan válaszolunk!

A lehető leghamarabb válaszolunk Önnek. A választ legfeljebb 72 órán belül kapja meg, de általában 1 munkanapon belül válaszolunk.

Ahhoz, hogy a legmegfelelőbb választ adjuk, kérjük, hogy több szögből készült fényképeket küldjön nekünk az itt található módon. A kép ne haladja meg az 1500 x 1000 pixelt vagy a 2 MB-ot.

Ezt az oldalt reCAPTCHA védi, és a Google Adatvédelmi Szabályzata és az Általános Szerződési Feltételek érvényesek.