Hajbeültetés férfiaknak

A hajbeültetés férfiaknak az egyetlen alternatíva, mellyel a kopaszodás nyomai garantáltan és tartósan eltüntethetők. Tudjon meg többet a hajbeültetésről!

Foglaljon időpontot

Hajvesztés okai

Hajbeültetés férfiaknak - HIMG HajklinikaA férfiak esetében igen gyakori jelenség az idő előtti kopaszodás, 40-50 éves korukra pedig szinte az 50 százalékuknak keseríti meg az életét ez a probléma. A kopaszodás és hajhullás a legtöbb esetben öröklődés útján alakul ki, de egyéb más befolyásoló tényezők is okozhatják. Mindig az egyén genetikai tulajdonságaitól függ a hormonális változások végbemenetelének sorrendje. Az efféle hajhullásnak a legfőbb kiváltó oka nem más, mint a férfi nemi hormon, a DHT (a tesztoszteronnak egy módosult változata), ami sajnos életképtelenné teszi az ép és egészséges szőrtüszőket, ezáltal a hajhagymák szép lassan, fokozatosan elsorvadnak. Így alakul ki tehát a kopaszság, mely ennek a bizonyos DHT hormon okozta káros folyamatnak a következménye. Viszont jó hír mindenki számára, hogy a kopaszodást ma már véglegesen el tudjuk tüntetni a hajtranszplantációs beavatkozás segítségével. A hajbeültetés férfiaknak tartós és garantált megoldást kínál a kopaszodással szemben.

Hajátültetés férfiaknak - HIMG HajklinikaA férfiak kopaszodását más néven androgén alopéciának is nevezik. Az androgén egy szóösszetétel, mely az andro és a gén szavak összevonásából jött létre, mivel genetikai adottságok is nagymértékben részt vesznek a kopaszodási folyamat lejátszódásában. Csakúgy, mint a tesztoszteron, ez is egy hormon, és amint feltűnik, a haj növekedése rögtön lelassul, illetve megáll, a hajszálak pedig fokozatosan elvékonyodnak, majd végleg kihullnak.

Azonban a hajhullás tényleges okáért a DHT (dihydro-tesztoszteron) hormon a legfőbb felelős. Ez a hormon minden ember szervezetében megtalálható, de kopaszodni csak azok az egyének fognak, akik erre genetikailag fogékonyak. Az ún. anti-androgén szerek képesek ugyan ezt a folyamatot valamennyire lelassítani, de megállítani, illetve megszűntetni sajnos soha nem fogják.

Férfiak esetében a haj ritkulása és elvesztése sokkal szembetűnőbb, mint a nőknél, a kopasz területek nagyon jól láthatóak. Ezek a hajhiányos részek leginkább a fejtetőn, illetve a homlok két oldalán mutatkoznak meg legelőször. A hajbeültetés férfiaknak kiválóan alkalmas ezen területek sűrítésére, lefedésére.

Hajbeültetés előtt

Mivel ez a típusú hajhullás genetikai eredetű, nagyon egyszerűen meg lehet állapítani, hogy a kopaszodás hogyan fog majd kinézni a végleges állapotában. Elegendő csak annyit tenni, hogy megnézzük a családunk idősebb férfi tagjait. Ez is azt bizonyítja, hogy a hajhullásért és a kopaszodásért is – mint annyi minden más dolog miatt az életben – a szülők, illetve a felmenő generációk a felelősek. Nagy valószínűséggel a gyerekeknek mintegy 50 százalékát szintén érinteni fogja a kopaszodás, és ez a genetikai tulajdonság sajnos tovább öröklődik szülőről gyerekre generációkon keresztül.

A hajhullást orvosi szakkifejezéssel alopéciának nevezik. A különböző hajbeültetési technikáknak köszönhetően a mai modern korban viszont végleges megoldást tudunk nyújtani a hajhullásra és a kopaszodásra. Manapság a hajátültetés, hajbeültetés és a különféle hajtranszplantációs műtétek talán a leggyakrabban előforduló és ugyanakkor a legelfogadottabb férfi-szépészeti beavatkozásnak számítanak.

Klinikánkon a férfiak hajbeültetését – a legmodernebb technikákat alkalmazva – F.U.E., vagy S.H.E. módszerekkel végezzük. Ezen beavatkozások során a meglévő hajállományból a páciens hajának transzplantálása szálanként történik, ami azt jelenti, hogy follikuláris egységekként ültetjük át a hajszálakat a donor (tarkótáji) területről a kopaszodó, hajhiányos fejfelületekre. Ezek az úgynevezett follikuláris egységek (vagy más néven graftok) a hajszálból, illetve a hajhagymából, valamint a körülötte lévő apró bőrszövetből tevődnek össze. A F.U.E. és a S.H.E. hajtranszplantációs technikák tehát a ma használatos legmodernebb hajsebészeti módszernek számítanak.

Hajbeültetés utáni eredményeink

Még több férfi hajbeültetési eredmény

A HIMG Hajbeültetési Klinika legújabb weboldala, ahol betekintést nyerhet a klinika belső tereibe

2020. áprilisától már klinikánkon is elérhető a koronavírus gyorsteszt, mellyel az esetleges fertőzöttség 15 percen belül kimutatható. Ha Ön is szeretné teszteltetni magát, akkor keresse fel weboldalunkat, és foglaljon időpontot már most!

KORONAVÍRUS TÁJÉKOZTATÓ

Ügyfeleink és munkatársaink biztonsága a HIMG hajklinika legfőbb prioritásai közé tartozik.

2020. Május 5.-től korlátozott számban, újból lehetőség nyílik személyes hajbeültetési konzultációra, előre egyeztetett időpontban, fokozott óvintézkedések betartása mellett. A személyes konzultáció díja továbbra is 9.000 Ft

Konzultációs időpontért kérjük hívja a
+36-30/214-3000
központi számot.

Koronavírus tájékoztató Koronavírus tájékoztató

Kérjen Ingyenes Ajánlatot!

Készítsen fotókat!

Kérjük, a kopaszodó területről több szögből készítsen fotókat az itt található módon.

Töltse fel a képeket!

Kérjük, töltse fel az elkészült fotókat, és írja meg, melyik területen szeretné elvégeztetni a beavatkozást.

Szakértői csoportunk megvizsgálja a fotókat.

Orvosaink, akik több ezer hajátültetést végeztek, alaposan megvizsgálják az elküldött képeket.

Hamarosan válaszolunk!

A lehető leghamarabb válaszolunk Önnek. A választ legfeljebb 72 órán belül kapja meg, de általában 1 munkanapon belül válaszolunk.

Ahhoz, hogy a legmegfelelőbb választ adjuk, kérjük, hogy több szögből készült fényképeket küldjön nekünk az itt található módon. A kép ne haladja meg az 1500 x 1000 pixelt vagy a 2 MB-ot.

Ezt az oldalt reCAPTCHA védi, és a Google Adatvédelmi Szabályzata és az Általános Szerződési Feltételek érvényesek.