Hajbeültetés galéria

A HIMG hajbeültetés klinika Magyarország legnagyobb és legmodernebb hajtranszplantációs központja. A modern épület és eszközpark lehetővé teszi, hogy a legszebb környezetben a legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki a hozzánk látogató ügyfeleinket.

Foglaljon időpontot
Foglaljon időpontot

HIMG Klinika orvosai, munkatársai

Munkatársaink megismeréséhez kattintson a képre.

Amennyiben Ön hajátültetésen, hajbeültetésen gondolkozik, jelentkezzen bátran hajtranszplantációs klinikánkon egy személyes konzultációra. Felkészült orvosok és professzionális eszközök várják Önt, hogy elvégezzék a lehetőségek és egyedi igények alapján közösen meghatározott beavatkozást.

A HIMG hajbeültetés klinika Magyarország legnagyobb és legmodernebb hajtranszplantációs központja. A Klinika a legmodernebb előírásoknak megfelelően nemzetközi standardok figyelembe vétele mellett épült. Több, mint 500 négyzetméteren 3 sebészeti kezelő és 1 nagy műtő várja a pácienseket. Így az intézmény az ország legnagyobb és legmodernebb hajtranszplantációs központjává vált. A modern épület és eszközpark lehetővé teszi, hogy a legszebb környezetben a legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki a hozzánk látogató ügyfeleinket.

Kérjen Ingyenes Ajánlatot!

A HIMG Magyarország első számú hajbeültetési klinikája melyen kizárólag a legmodernebb hajbeültetési módszerekkel dolgozunk!

Ajánlatot kérek