Hajbeültetési Garancia

Hajbeültetési klinikánk munkatársai számára mindennél fontosabb az ügyfelek elégedettsége és a kifogástalan esztétikai eredmény biztosítása. Ezért a HIMG KFT hajbeültetési garanciával is biztosítja az elvégzett munkák minőségét. 

Pácienseink többsége a sikeres hajbeültetés után ismerősnek, ismeretlennek lelkesen mesél hajbeültetésének történetéről. Akadnak azonban olyan ügyfeleink is, akik bár büszkén viselik a hajbeültetéssel visszanyert hajkoronájukat, kényelmetlennek érzik beavatkozásuk nyilvánosságra hozatalát. Pácienseink döntéseit minden esetben maximálisan tiszteletben tartjuk és teljes körű diszkréciót biztosítunk számukra.

Somogyi András, népszerű humorista is a HIMG Hajklinikát választotta!

100% garantált eredmény

 

A hajbeültetés során átültetett hajszálak a beavatkozást követően garantáltan növekedésnek indulnak, új helyükön pedig egy életen át megmaradnak.

A hajbeültetés elvégzése nagy odafigyelést, precizitást, tapasztalatot és tudást igényel. Mivel a hajbeültetés egy időigényes eljárás, elengedhetetlen a nagyfokú türelem és energia. Mindezekből is adódik, hogy ahogyan az esztétikai beavatkozások többsége, így a hajbeültetés is a költségesebb eljárások közé tartozik. Ennek ellenére a HIMG Klinikánál az ország legkedvezőbb hajbeültetés árait biztosítjuk Ön számára!

Life Long garancia

A hajbeültetés végleges megoldást kínál a kopaszodással szemben, éppen ezért, a HIMG Klinika csapata által végrehajtott beavatkozásokra élethosszig tartó garanciát vállalunk!

Korrekciós műtétek utáni garancia

Bár a hajbeültetés biztonságos és természetes hatású eredményt nyújtó beavatkozás, a megfelelő szakértelem hiánya könnyen veszélyeztetheti az eljárás minőségét. Számunkra elképzelhetetlen, hogy egy hajbeültetés eredménytelenül vagy rossz minőségű eredménnyel záródjon. Magas szakértelemmel rendelkező orvosaink vállalják a más hajklinikák által hanyag módon elvégzett hajbeültetések javítását, korrigálását.

Minimal invasion garancia

A HIMG Klinika által végzett hajbeültetések megoldást nyújtanak mindazoknak, akik hajhullással, kopaszodással küzdenek. A hajbeültetés eredménye annyira természetes hatású, hogy a legtöbb esetben a páciensek környezetében élők sem veszik észre a beavatkozás megtörténtét.  A hajbeültetés kellemetlen nyomok, maradandó hegek, sebek és fájdalom nélkül végrehajtható.

Amennyiben Ön mint páciens elégedetlen lenne hajbeültetésével, úgy vállaljuk, hogy megtérítjük beavatkozásának költségét. Bővebb információért jelentkezzen személyes hajbeültetési konzultációra! A HIMG Klinikát választó ügyfelek eddig mindig elégedetten és kifogástalan hajbeültetési eredménnyel távoztak klinikánkról. Válasszon Ön is minket, válassza az ország első számú hajbeültetési klinikáját!

A tájékoztatás nem teljes körű, bővebb információért

kérem hívja a +36 30 214 3000 telefonszámot.