Haj implantátum – hajhagyma
26/01/2012
Hajbeültetés, hajátültetés Békés Megyében
26/01/2012

Sokan szenvednek a hajhullás és kopaszodás formáinak széles skálájával. A férfiak nagy részét meglehetősen érzékenyen érinti, hogy hajkoronájuk egyik pillanatról a másikra ritkulni kezd. Ez nem is csoda, hiszen az erős, sűrű hajkorona a férfiasság és egyben az életerő jelképe.

Többek életét megkeseríti a hajhullás, hiszen társadalmi mércét képeznek az egyéni megjelenés elvárásai. A kopaszodás férfiaknál már a 20-30 éves korcsoportot érinti. Estenként a hajvonal feljebb és feljebb kerül, később a haj a fejtetőn is ritkulásnak indul mindkét zónában. A fordított U alakú területeket közrefogó haj gyengébb, emellett növekedése is lassabb lesz.

Hajbeültetés, hajátültetés Baranya Megyében

Hajbeültetés, hajátültetés Baranya Megyében

A férfias típusú hajhullás – az elnevezéssel ellentétben – mindkét nem képviselőit érintheti. Kiváltó oka a férfi nemi hormonok működésére vezethető vissza, genetikailag öröklődik. A probléma elsősorban a halántéktájon, illetve a homlokra kiterjedően egészen a fejtetőig húzódik. Nagyrészt férfiaknál fordul elő, esetenként egészen fiatal korban is. A hajproblémák indukálta kellemetlen érzés kiválthat önértékelési zavarokat, néhányaknál depressziót is.

Gyakori, hogy ez a férfias típusú hajhullás csak hírnöke az egy bizonyos idő elteltével bekövetkező hajcsökkenésnek, ami teljes hajvesztésé is fokozódhat. A hajszálak növekedési ciklusa lerövidül, a hajtüsző egyre kisebb lesz, az addig vastag, életerős hajszál egyre inkább elvékonyodik, míg végül pigment hiányos piheszőrré alakul, amely már szabad szemmel alig látható, később teljesen eltűnik.

A hajbeültetés ára egy fontos tényezőt képez a döntés meghozatala előtt. A hajátültetés költsége minden páciens esetében különböző, mivel hajveszteségük mértéke is más és más, azonban legfőbb szerepet a páciens egyéni igényei töltenek be a végső ár kalkulálásakor. Bár az emberek többsége a transzplantáció költségeit viszonylag magasnak ítéli, az eljárást egy befektetésként is tekinthetjük, melynek jelentős előnyei hosszú távon megtérülnek.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7M6GhtjQ584&list=UUkMLifWBgM3SJf_KKX1UoOw&index=4&feature=plcp[/youtube]

Az árak megállapítását több tényező határozza meg. A hajtranszplantáció ára minden esetben attól függ, hogy hány beültetett hajszálra van szükség, mekkora területen végezzük a beavatkozást, milyen módszerrel hajtjuk végre azt, és természetesen az Ön egyéni igényei is beszámításra kerülnek. Emiatt az árkalkuláció mindig a személyes konzultáció részét képezi. A teljes költséget az ügyfelek egyéni állapota a reális elvárásokkal együtt határozza meg. Maximálisan arra törekszünk, hogy a lehetséges végeredményhez mérten racionális beavatkozási díjakat hozzunk létre.

A hajbeültetés már Baranya megyében is elérhető az alábbi városokból:

Bóly
Harkány
Komló
Kozármisleny
Mágocs
Mohács
Pécs
Pécsvárad
Sásd
Sellye
Siklós
Szentlőrinc
Szigetvár
Villány

Rengetegen küzdenek napjainkban a hajvesztés problémával, ami ellen a végleges eredménnyel járó, bevált megoldás a hajátültetés, mellyel kiváló és természetes hatás érhető el.
Keresse fel klinkánkat, hogy egy ingyenes konzultáció keretében megvizsgálhassuk, milyen lehetőségeket tudunk ajánlani az Ön esetében.