Hajbeültetés nőknek

Hajbeültetés nőknek

Amikor egy nőnek elkezd ritkulni a haja, sokszor előfordul, hogy ezzel együtt sajnos az önbecsülését is elveszíti, ami egyaránt negatívan befolyásolhatja mind a személyes, mind a szakmai életét. A kopaszodás és hajhullás egy olyan probléma, ami mostanában sajnos már nem csak a férfiak életét keseríti meg, ugyanis a nőknek mintegy kétharmada tapasztalt már életében bizonyos mértékű hajvesztést, illetve ennek különböző változatait. Férfiakkal ellentétben a nőknél a hajhullás szerencsére nem okoz teljes kopaszodást, általában inkább csak a hajkorona megritkulása figyelhető meg, de ez a probléma a hajbeültetés segítségével természetesen a nők esetében is teljes mértékben és véglegesen eltüntethető, ugyanúgy, mint a férfiak kopasz foltjai. A hajbeültetés nőknek tehát kitűnő alternatíva a kopaszodás kezelésére.

A hajbeültetés nőknek némileg azért eltér a férfiak hajbeültetésétől, mivel náluk a hajhullás és a hajvesztés megjelenési formái többnyire számtalan egyéb más okokra is visszavezethető. A hölgyek hajátültetése egy kicsit összetettebb és időigényesebb, hiszen ők sokkal kevésbé tudnak megválni hosszú fürtjeiktől, ezáltal az orvosnak – aki a beavatkozást végzi – így valamelyest nehezebb dolga van.

Hajbeültetés előtt

Hajbeültetés nőknek
Hajbeültetés nőknek
Hajbeültetés nőknek

A nők hajvesztésének általános okai

A nők esetében is általános dolog a hormonális okok miatt kialakult hajvesztés, de náluk leginkább csak 45-50 éves kor után, vagyis a változó korban jelentkezik ez a probléma, hiszen a tesztoszteron szint – mely hormon egyébként is jelen van a nők szervezetében – ekkor kezd el megemelkedni. A hölgyeknél a kóros hajhullás szempontjából azonban még egy külön kockázati tényező is közrejátszik, mégpedig a teljes terhességi időszak, illetve a gyermekszülés.

Természetesen ehhez még hozzájárulnak a különböző fodrászati és egyéb hajkárosító eljárások, valamint a haj festése is, melyek szintén gyakran előidézik a túlzott mértékű hajhullást, különösen akkor, ha mindez gyengébb minőségű kozmetikumokkal történik.

Mindent megteszünk, hogy ügyfeleink számára a leggyorsabb minőségi kiszolgálást nyújtsuk, vásárlási igényeiktől függetlenül!
Kérem hívjon minket a +36 30 214 3000 telefonszámon, vagy írjon nekünk az alábbi email címen: [email protected]

Nők esetében a hajvesztés egyik legjellemzőbb megnyilvánulási formája az ún. női mintakopaszság (Female Pattern Baldness), amely – ugyanúgy, mint a férfiak esetében – szintén az androgenetikus alopécia következménye. Azonban a hölgyeknél mégis inkább a diffúz hajritkulás és kopaszodás a tipikus, illetve gyakoribb, melynek mértékét az ún. Ludwig skála szerint osztályozzuk.

Hajtranszplantáció nőknek a HIMG Hajbeültetési Klinikán

A FUE vagy S.H.E. hajbeültetési módszer segítségével a megritkult hajállománnyal rendelkező, vagy már kopaszodó hölgyek számára is garantáltan természetes kinézet és megjelenés érhető el. A kinyert hajszálakat – melyeket a nők esetében is a fej hátsó tarkó részéről, vagyis a donor területről távolítunk el – speciális eszközök segítségével ültetjük át a kezelendő, hajhiányos fejfelületre, ahol is a hajszálak már véglegesen képesek megőrizni ellenálló képességüket, a hajhullást okozó hormonokkal szemben. Az így kialakult új frizurát – mely esztétikusan sűrű és dús – már soha többé nem fenyegeti a hajhullás és kopaszodás veszélye, köszönhetően a sikeres és eredményes hajtranszplantációs beavatkozásnak!

A beavatkozás során a hajszálak kivétele és az új helyre való átültetése során egyáltalán nem érezni semmilyen fájdalmat, hiszen a fejbőrön minimális vágásra sincs szükség, így tehát sem hegek, sem pedig sebek nem keletkeznek. Nők esetében a hajbeültetést szerencsére úgy is meg lehet oldani, hogy a beültetendő területen egyáltalán nem vágjuk le a hajat és meghagyjuk eredeti hosszúságában. A tarkótáji (donor) felületen viszont mindenképpen le kell borotválni a megfelelő hajkinyerés érdekében, de a hosszabb hajú hölgyeknél ez nem fog semmilyen problémát okozni, mivel rá tudják majd hajtani a kinyerés helyére a feljebb lévő hosszú hajtincseiket.

Hölgyek esetében viszont még egy fontos és jelentős előnye van a hosszabb hajnak!
A különböző hajtranszplantációs technikák bemutatásánál láthattuk, hogy a kedvezőbb árban lévő FUE és FUE2 hajbeültetési módszereknél a kezelt fejbőr felületén apró pici pöttyök maradnak a beavatkozás után, melyeket még szabad szemmel is nehezen lehet észrevenni. Így azok az ügyfeleink, akiket ez zavart az egészen rövid hajviseletük miatt, inkább a SHE hajátültetési módszert választották, ami valamivel költségesebb. A hölgyek számára – hosszabb frizurájuknak köszönhetően – szinte minden esetben elegendő az olcsóbb FUE hajátültetési módszer alkalmazása, amivel ugyanúgy garantálni tudjuk az esztétikus frizurát, és a természetes sűrűségű hajállomány visszaállítását.
Van tehát remény és megoldás a kopaszodás végleges megszüntetésére, viszont ahhoz hogy segítséget tudjunk nyújtani, mindenképpen fontos és szükséges ismernünk a probléma forrását.

Válassza Ön is a HIMG Klinikát és az egyedülállóan precíz hajtranszplantációs eljárásunkat, ahogy azt Önök előtt sok más Hölgy páciensünk is tette! Telefonszámunk: +06 30 214 3000 Ehhez Önnek csupán annyit kell tennie, hogy telefonon, vagy az űrlap kitöltésének segítségével felveszi a kapcsolatot hajbeültetési klinikánkkal, a többit pedig nyugodtan bízza rá tapasztalt és képzett hajsebész szakorvosainkra.

Hajbeültetés után

Hajbeültetés nőknek
Hajbeültetés nőknek
Hajbeültetés nőknek
Hajbeültetés nőknek
Hajbeültetés nőknek