Rokker Zsoltti (Erdei Sándor) hajbeültetése

Rokker Zsoltti alias Erdei Sándor humorista, előadóművész  igazi veteránnak számít a hajbeültetettek között. Fiatalon kezdődő kopaszodásával szemben már korábban felvette a harcot, a HIMG Klinikát azzal a céllal kereste fel, hogy tovább sűrítse hajának forgó és elülső részét.

Sándor hajbeültetése során 6000 hajszálat ültettünk át. Mivel az előadóművésznek korábban már több hajbeültetése is volt, ezért különösen nagy figyelmet kellett fordítanunk arra, hogy az újabb hajbeültetést követően a donorterület is természetesen dús maradjon és a beavatkozás semmiféle nyomot ne hagyjon rajta. Ennek érdekében a napjainkban elérhető legmodernebb és legeredményesebb hajbeültetési módszert, az S.H.E. módszert alkalmaztuk. A beavatkozást Dr. Farkas Bettina végezte.

„2016. Márc 22-én, izgalommal léptem be a HIMG klinika épületébe ami egy szupermodern,korszerű intézmény […] a délutáni négy-hat órás beavatkozás után a hajszálak már vidáman díszelegtek új helyükön,és boldogan mondhatom hogy a műtét utáni regenerálódás is sokkal gyorsabban történt, tekintve hogy az S.H.E. módszerrel vékonyabb eszközzel kerül helyére a vág(y)ott hajhagyma.” – számolt be napjáról Erdei Sándor hajbeültetés blog oldalunkon.

Ezúttal is köszönjük a megtisztelő bizalmat!