Somogyi András hajbeültetése

Somogyi András humorista, parodista, a stand up comedy jeles hazai képviselője második hajbeültetésére is a HIMG Klinikát választotta.

András saját bevallása szerint 26 évesen szembesült először a problémával, hogy hajvonala kezdte felvenni a férfias típusú kopaszodásra jellemző „mikiegeres” formát. Miután ráébredt, hogy sajnos semmilyen csodaszer sem képes orvosolni a problémát, elhatározta, hogy hatásos módszert keres: ekkor vette fel a kapcsolatot a HIMG klinikával.

András először 2012-ben járt nálunk hajbeültetésen, majd 2016-ban úgy határozott hogy tovább szeretné sűríteni hajbeültetési eredményét, amiért ismételten bizalommal fordult hozzánk.

András első hajbeültetése alkalmával 2700 hajszálat, legutóbbi hajbeültetése során két nap alatt 6000 hajszálat ültettünk át, a hajbeültetést Dr. Albert Máté végezte.

Somogyi András hajbeültetése

„A beavatkozás előtt emlékszem mikor beletúrtam a hajamba, szomorúan tapasztaltam a sok elvékonyodott, erőtlen, babahajszerű hajszálat. Mikor belenéztem a tükörbe, csillogott a fejbőröm, mert nagyon kevés haj takarta. […] Ennek már nyoma sincs. Félév elteltével már teljesen elégedett vagyok a második hajbeültetésem eredményével, pedig nagyon sok átültetett hajszálam, még csak most kezdett előtörni.” – számolt be hajbeültetési tapasztalatairól András hajbeültetés blog oldalunkon, ahol eredménye naplószerűen nyomon követhető.

Ezúttal is köszönjük a megtisztelő bizalmat!