Szabó Dávid az Operettszínház színésze, az X-Faktor felfedezettje szépészeti beavatkozáson esett át a HIMG Klinikán. Dávid elmondta, hogy édesapjának és nagypapájának is fiatalon kezdett el ritkulni a haja. Az elmúlt években észrevette, hogy utol érte őt is ez a genetikai probléma.

A hajvesztésének másik oka, hogy a színházban jelentősen igénybe van véve a haja. Szinte minden nap zselézik, waxolják, fésülik, vasalják, amivel kárt tesznek a hajban.

hajbeultetes-fue-himg-szabo-david-9
hajbeultetes-fue-himg-szabo-david-7

Dávid szemezgetett néhány Klinika közül az interneten, de végül barátai, kollégái tanácsára a HIMG Klinikát választotta hajbeültetésére.

Ahogy több ügyfelünknek, így Dávidnak is készséggel segítettünk azon, hogy visszanyerje 10 évvel ezelőtti kinézetét. Dr. Pető Enikő orvosunkkal egyeztetve Dávid az S.H.E (Single Hair Extraction) Hajbeültetési módszert választotta. A módszer alkalmazása során vékony tűvel nyerjük ki, illetve ültetjük be a hajszálakat. A módszer előnye, hogy nagyon természetesen, sűrűn lehet vele ültetni, valamint hegesedés nélkül gyógyul.

Mindent megteszünk, hogy ügyfeleink számára a leggyorsabb minőségi kiszolgálást nyújtsuk, vásárlási igényeiktől függetlenül! Kérem hívjon minket a +36-30/214-3000 telefonszámon, vagy írjon nekünk az alábbi email címen: [email protected]

Dávid beavatkozása során 4000 hajszálat ültettünk át. A beavatkozás 8 órán keresztül tartott, természetesen szünetekkel. Szemmel láthatóan jól viselte a beavatkozást, mely fájdalommentesen és komplikációk nélkül zajlott.

Ezúttal köszönjük megtisztelő bizalmát.

“Ez egy hosszú távú projekt ezért nem feltétlenül a jövő héten, vagy egy hónap múlva fogom érezni a hatását. Hanem másfél – két év múlva bejövök a Klinikára és körbeszórom virágszirmokkal és azt fogom mondani, hogy köszönöm.”

A HIMG hajbeültetés klinika Magyarország legnagyobb és legmodernebb hajtranszplantációs központja. A Klinika a legmodernebb előírásoknak megfelelően nemzetközi standardok figyelembe vétele mellett épült. Több, mint 500 négyzetméteren 3 sebészeti kezelő és 1 nagy műtő várja a pácienseket. Így az intézmény az ország legnagyobb és legmodernebb hajtranszplantációs központjává vált. A modern épület és eszközpark lehetővé teszi, hogy a legszebb környezetben a legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki a hozzánk látogató ügyfeleinket.