Szebeni István hajbeültetése

Gyakran fordulnak meg közismert arcok a HIMG Klinikán, 2010-ben köztük volt a népszerű televíziós műsorvezető Szebeni István is.

Foglaljon időpontot

Szebeni István hajbeültetése a HIMG Klinikán

Gyakran fordulnak meg közismert arcok a HIMG Klinikán, 2010-ben köztük volt a népszerű televíziós műsorvezető Szebeni István is.

Televíziósként azt vallotta, hogy a közszereplőknek fontos, hogy mindig esztétikus legyen a megjelenése. Ezért is vállalkozott rá, hogy a feje tetejéről eltűnt hajszálait a megmaradt hajállományából pótolják.

Örömmel vállaltuk a feladatot, és egy nap alatt több ezer hajszálat telepítettünk át a fej hátsó részéről.

A hajbeültetés előtti és utáni állapotról videó is készült, amit kiegészítettük a hajbeültetés alatt rögzített felvételekkel, hogy rövid bemutatót nyújthassunk át a műsorvezető átalakulásáról.

A hajbeültetés dokumentálásához hozzátartozik, hogy a hajtranszplantációs beavatkozás előtt képeket készítünk mind a hajhiányos mind a donor területről. Ezek közül választottunk ki egyet, hogy a mellé helyezett, hajbeültetés után készült fotóval összehasonlítva láthassák a beavatkozás eredményességét.

A következő nyáron készült felvételen látható, hogy Szebeni István hajátültetése is tökéletesen sikerült, hasonlóan klinikánk korábbi, közismert és ismeretlen pacienseihez hasonlóan.

Szebeni István összefoglalta a véleményét a kopaszodásról, valamint annak hatásáról, de nem mulasztotta el, hogy kifejezze elégedettségét hajbeültetési klinikánk munkájával kapcsolatban:

“Az a véleményem, hogy valaki, aki kijelenti, hogy őt már pedig nem zavarja a kopaszodása, az hazudik. Szerintem minden Önmagára igényes férfinek fontos a kinézete, és így a haja is. A beavatkozás alatt összességében nagyon jól éreztem magam, bár egy kicsit elfáradtam így a nap végére. Nem voltak fájdalmaim, gyorsan telt az idő. Kiszedéskor és beültetéskor is volt alkalmam filmeket nézni, így teljesen el tudtam terelni a figyelmemet. Bátran ajánlom Önnek is a hajbeültetést a HIMG Klinikán.“

A HIMG hajbeültetés klinika Magyarország legnagyobb és legmodernebb hajtranszplantációs központja. A Klinika a legmodernebb előírásoknak megfelelően nemzetközi standardok figyelembe vétele mellett épült. Több, mint 500 négyzetméteren 3 sebészeti kezelő és 1 nagy műtő várja a pácienseket. Így az intézmény az ország legnagyobb és legmodernebb hajtranszplantációs központjává vált. A modern épület és eszközpark lehetővé teszi, hogy a legszebb környezetben a legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki a hozzánk látogató ügyfeleinket.

Kérjen Ingyenes Ajánlatot!

A HIMG Magyarország első számú hajbeültetési klinikája melyen kizárólag a legmodernebb hajbeültetési módszerekkel dolgozunk!

Ajánlatot kérek